آخرین اخبار
۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
اعتبار کالابرگ  این دهک ها از فردا شارژ می‌شود
بازدید:۲۴۰
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد از فردا (27 فروردین) نوبت به شارژ اعتبار 350 هزار تومانی برای هر عضو خانوارهای دهک‌های چهارم تا هفتم می‌رسد.
کد خبر : ۱۵۹۴۹۵

به گزارش صدآنلاین،  بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به‌ازای هر نفر 500هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به‌ازای هر نفر 350هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد، این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص می‌یابد.

 

مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک با اشاره به آغاز طرح کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم از 11 اسفندماه سال 1403 اظهار کرد: در این طرح،‌ دهک‌های یک تا هفت درآمدی مشمول شدند که مقرر شد به حساب سرپرستان خانوار دهک یک تا سه درآمدی به‌ازای هر نفر براساس بعد خانوار 500هزار تومان و برای دهک‌های چهار تا هفت به‌ازای هر نفر 350هزار تومان واریز شود که این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است و در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.


سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک افزود: واریز اعتبار مرحله دوم طرح به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های درآمدی اول تا سوم از 20 فروردین‌ماه بود. واریز اعتبار مرحله دوم طرح برای خانوارهای دهک‌های چهارم تا هفتم از 27 فروردین‌ آغاز می‌شود. اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است.

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اضافه کرد: از زمان اجرای مرحله دوم تاکنون بیش از 18میلیون نفر توانستند با موفقیت خرید خود را انجام دهند که بالاترین درصد خرید مردم تاکنون هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم از گروه "حبوبات" بوده است.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها