آخرین اخبار
۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
تحقیر مرد در سیزده بدر با قتل تمام شد
بازدید:۱۰۴
صد آنلاین | «سیزده به در با خانواده هایمان به دل طبیعت رفته بودیم که همسرم در مقابل جمع شروع کرد به تحقیر کردن من و همین موجب شد تا همان روز، نقشه انتقام از او را بکشم.» این اعترافات مرد همسرکش است که صبح دیروز در داسرای جنایی تهران مطرح کرد.
کد خبر : ۱۵۸۱۵۷

به گزارش صد آنلاین، این حادثه صبح روز دوشنبه در یکی از محله های تهران رخ داد. آن روز به تیم جنایی پایتخت خبر رسید که زنی با ضربات پتک به قتل رسیده است. عامل این جنایت کسی جز همسر مقتول نبود که پس از جنایت فراری شده و در تماس تلفنی با برادرش، اسرار قتل را فاش کرده بود. فرار او به ۱۰ ساعت هم نرسید و کارآگاهان جنایی موفق شدند عصر دوشنبه او را دستگیر کنند.

این مرد ۴۵ ساله، صبح دیروز به شعبه سوم دادسرای جنایی تهران منتقل شد و درباره جزییات قتلی که مرتکب شده به بازپرس سالار صنعتگر گفت: من عاشق همسرم بودم و خیلی دوستش داشتم. هرچند این اواخر دچار اختلافاتی با یکدیگر شده بودم اما من زندگیمان را دوست داشتم. او همیشه مرا تحقیر می کرد. درواقع به دنبال بهانه می گشت تا غرورم را له کند. به میوه خریدنم، لوازم خانه خریدن و کارکردن ایراد می گرفت و سرزنشم می کرد اما برای من همه چیز از روز سیزدهم فروردین شروع شد چون غرور من در جمع خانوادگی شکسته شد.

وی ادامه داد: آن روز به همراه خانواده هایمان برای تفریح به یکی از شهرستان های اطراف تهران رفته بودیم. در آنجا او با بقیه شوخی می کرد و می خندید اما مدام مرا تحقیر می کرد. همان روز آتش کینه در دلم روشن و شعله ور شد و تصمیم به انتقام گرفتم.

او گفت: چند وقتی است که به دلیل مشکلات روحی و روانی، قرص های اعصاب مصرف می کنم و چند روزی می شد که خوب نخوابیده بودم. صبح روز حادثه به خاطر رفتارهای او در سیزده به در، با یکدیگر درگیر شدیم و درحالیکه به شدت عصبانی بودم با پتک ضرباتی به او زدم.

مرد همسرکش با قرار قانونی روانه بازداشتگاه شد./ عصر ایران 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها