به گزارش صد آنلاین، سخنگوی سازمان آتشنشانی اصفهان در تشریح این عملیات گفت:ساعت ۱۰:۲۰ صبح روز یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴، حادثه مدفون شدن یک کارگر در چاهی واقع در بزرگراه شهید دستجردی، قبل از بهارستان، به سامانه ۱۲۵ گزارش شد.
وی ادامه داد:بلافاصله نیروهای عملیاتی از ایستگاه ۱۳ با همکاری آتشنشانی شهر بهارستان و با حضور رئیس ایستگاه ۱۳، سرآتشیار ستایش، به محل حادثه اعزام شدند.
او گفت:بررسیها نشان داد کارگر ۳۰ سالهای که در داخل چاهی به عمق حدود ۸ متر مشغول کار بود، بر اثر ریزش ناگهانی دیواره خاکی در زیر حدود دو و نیم متر خاک مدفون شده است. این فرد بهمدت بیش از یک ساعت بهطور کامل در زیر خاک گرفتار بود.
وی افزود:با توجه به مدتزمان طولانی و مدفون شدن کامل فرد، احتمال زندهماندن وی بسیار پایین بود، اما آتشنشانان با تلاش مستمر، رعایت اصول ایمنی و بهرهگیری از تکنیکهای تخصصی نجات، موفق شدند این کارگر را به سلامت از زیر خاک خارج و به عوامل اورژانس تحویل دهند. خوشبختانه حال عمومی وی مساعد گزارش شده است.
سرآتشیار شریعتی در پایان با تأکید بر لزوم رعایت اصول ایمنی در فعالیتهای ساختمانی گفت:عدم استفاده از تجهیزات ایمنی و نظارت ناکافی میتواند جان کارگران را به خطر بیندازد. رعایت نکات ایمنی و استفاده از ابزار مناسب، نقش مهمی در جلوگیری از چنین حوادثی دارد. /رکنا