۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
جنجال جدید ترامپ/ کل کل با هنرمندی که پرتره اش را کشیده
بازدید:۵۶۵
صد آنلاین | هنرمند بریتانیایی که رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، او را «حقیقتا بدترین» نامید، پس از آنکه ترامپ پرتره‌ای را که او از وی کشیده بود به تمسخر گرفت، اعلام کرد که این انتقاد، «درستی و صداقت» او را زیر سؤال برده و حرفه‌اش را تهدید می‌کند.
کد خبر : ۱۵۷۵۱۰

به گزارش صد آنلاین،  در ماه مارس، ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی خود، Truth Social، نوشت که این پرتره «عمداً تحریف‌شده» است. ترامپ گفت که پرتره بوردمن از رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، باراک اوباما، «عالی» بود، اما «آنچه از من کشیده، حقیقت بدترین است».

 

بوردمن در نخستین اظهارنظر خود از زمان وقوع این اتفاق گفت که اظهارات ترامپ باعث شده که «نیت، صداقت و توانایی‌هایش، از نظر خودش، زیر سؤال برود». بوردمن در بیانیه‌ای ادعاهای رئیس‌جمهور را رد کرد و گفت که او «پرتره را به‌درستی و بدون تحریف عمدی، تعصب سیاسی یا هرگونه تلاش برای کاریکاتور کردن سوژه، چه به‌صورت واقعی چه ضمنی، تکمیل کرده است».

این هنرمند گفت در حالی که حق ترامپ برای اظهار نظر را به رسمیت می‌شناسد، اما «اتهامات اضافی مبنی بر اینکه من عمداً پرتره را تحریف کرده‌ام و اینکه ظاهراً استعدادم را با افزایش سن از دست داده‌ام، اکنون به‌طور مستقیم و منفی بر کسب‌وکار ۴۱ ساله‌ام تأثیر گذاشته و آن را در معرض خطر نابودی قرار داده است».

 

او در گفت‌وگویی با Colorado Times Recorder در سال ۲۰۱۹، در مورد کار خود گفته بود که همیشه «از یک طرف یا طرف دیگر نسبت به یک رئیس‌جمهور خشم وجود دارد. این طبیعت انسان است».

در واکنش به انتقاد ترامپ، مقام‌ها اعلام کردند که پرتره از دیوار برداشته خواهد شد، و این اتفاق رخ داد. بوردمن می‌گوید که در شش سال نخست پس از نقاشی این پرتره، «بازخوردها و نظرات بسیار مثبتی» دریافت کرده بود، اما از زمان اظهارات ترامپ «همه‌چیز به‌شدت تغییر کرده است».

بوردمن در بریتانیا متولد شد، اما در وب‌سایتش آمده که سال‌ها در استرالیا، پاپوآ گینه نو، نیوزیلند، مالزی، خاورمیانه، اروپا و ایالات متحده سفر کرده، در حالی که «حرفه‌ای موفق در زمینه سفرهای هوایی و تجارت» داشته است.

او در سال ۱۹۸۵ شروع به آموختن تکنیک‌های استادان قدیمی در آلمان کرد و حرفه‌ای موفق به‌عنوان هنرمند ساخت. در نهایت، با برنده شدن در فراخوان هنری سراسری ایالت دنور، توانست پرتره‌های رسمی رؤسای‌جمهور باراک اوباما و دونالد ترامپ را نقاشی کند.

ترامپ به شدت از تصویر خود محافظت می‌کند. در ژانویه ۲۰۲۵، پیش از مراسم تحلیف خود، پرتره‌ای منتشر کرد که منتقدان آن را جدی یا ترسناک توصیف کردند و به نظر می‌رسید به عکس بازداشت سال ۲۰۲۳ او اشاره دارد. آن عکس زمانی گرفته شد که او به تلاش برای لغو شکست انتخاباتی‌اش در سال ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا متهم شد؛ اتهامی که ترامپ آن را رد کرد.

پس از انتقاد ترامپ از بوردمن، نماینده او، استیو ویتکاف، تأیید کرد که کاخ سفید پرتره جدیدی از مسکو دریافت کرده که هدیه‌ای از سوی ولادیمیر پوتین بوده است. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، آن را «هدیه‌ای شخصی» توصیف کرد.

ویتکاف این اثر را «پرتره‌ای زیبا» از سوی «یکی از هنرمندان برجسته روسیه» خواند./همشهری آنلاین 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها