آخرین اخبار
۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
کنایه جنجالی استقلالی ها به پرسپولیس درباره جادوگر
بازدید:۱۹۱
صد آنلاین | ماندگاری با اشاره به خاطره‌ای که گل‌محمدی، سرمربی وقت پرسپولیس درباره اتفاقات و پیش‌بینی درستی که یک جادوگر درباره پنالتی سرخ‌ها مطرح کرده بود، نوشت: چرا وقتی مربی سابقشون درباره جادوگری و رمالی صحبت کرد!
کد خبر : ۱۵۵۶۹۳

به گزارش صد آنلاین، رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس امروز در ۱۸ دقیقه درباره شرایط باشگاهش صحبت کرد و در خلال اظهاراتش ادعا کرد ۵ سهمیه خارجی استقلال برای فصل آینده باید بسوزد. صحبت‌هایی که باعث خشم آبی‌ها شده و واکنش پژمان ماندگاری، مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال را در پی داشته است.

ماندگاری با اشاره به خاطره‌ای که گل‌محمدی، سرمربی وقت پرسپولیس درباره اتفاقات و پیش‌بینی درستی که یک جادوگر درباره پنالتی سرخ‌ها مطرح کرده بود، نوشت: چرا وقتی مربی سابقشون درباره جادوگری و رمالی صحبت کرد! همه به تکاپو افتادن و پشت سر هم حرف می‌زنن؟ دارن با فرار رو به جلو درباره ‎استقلال و بقیه تیم‌ها حرف می‌زنن! این روش‌ها دیگه نخ‌نما شده و نمی‌تونه خیلی از حرف‌ها و کارها رو پاک کنه!

فوتبال_پاک ‎#نه_به_جادوگری

منبع: برترینها

اشتراک گذاری:
ارسال نظر