به گزارش صدآنلاین، علیرضا زندیان، نماینده شهرستان بیجار در مجلس، در ادامه به سایر تصمیمات مهم این کمیسیون اشاره کرد و افزود: "در این جلسات، حداقل حقوق کارکنان دولت ۱۳.۵ میلیون تومان تعیین شد. همچنین، در بخش مولدسازی کشاورزی، اعتباری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان تصویب شد که باید بخشی از آن به احیای ادوات و تجهیزات کشاورزی در استان کردستان اختصاص یابد."
وی با اشاره به مصوبه جدید در حمایت از تولیدکنندگان گفت: "پنج درصد معافیت مالیاتی برای واحدهای تولیدی و صنعتی در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید که امیدواریم به رونق اقتصادی کمک کند."
زندیان در بخش دیگری از سخنانش به پروژههای عمرانی کردستان پرداخت و تأکید کرد: "اگر اجرای طرحهای عمرانی در این استان از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز شود، بسیاری از آنها به سرعت به مرحله عملیاتی خواهند رسید."
این نماینده مجلس در پایان با ابراز نگرانی از کاهش نفوذ اقتصادی ایران در بازار اقلیم کردستان و عراق، خاطرنشان کرد: "ترکیه از سال ۲۰۰۳ با تأسیس چند بانک خصوصی و راهاندازی ۱۶ هلدینگ سرمایهگذاری در اقلیم کردستان، حضور پررنگی در این منطقه داشته و متأسفانه ما سهم خود را در این بازار از دست دادهایم