به گزارش صدآنلاین، در تماس با فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی، عراقچی همچنین تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن و کشتار غیرنظامیان و تخریب زیرساختهای این کشور را محکوم کرد. وی مسئولیت مشترک جهان اسلام برای حمایت از مردم مسلمان یمن را یادآور شد. فیصل بن فرحان نیز موضع کشورش در محکومیت قاطع تجاوزات اسرائیل را تشریح کرد و بر لزوم هماهنگی و تعامل نزدیک میان کشورهای منطقه برای جلوگیری از تشدید بحران تاکید نمود.
در تماس دیگر، عراقچی با بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر، درباره تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کرد. وی ازسرگیری حملات اسرائیل به غزه، کشتار غیرنظامیان و جلوگیری از ورود کمکهای بشردوستانه بینالمللی را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف این اقدامات شد. عراقچی همچنین حملات آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم کرد و تاکید نمود که جنگ علیه یمن محکوم به شکست است.
عبدالعاطی نیز تشدید اوضاع در غزه، یمن و لبنان را بسیار نگرانکننده توصیف کرد و بر اهمیت رایزنیها و تلاشهای دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید بحران در منطقه تاکید نمود. طرفین بر ادامه تماسها و رایزنیها در خصوص تحولات منطقه تاکید کردند