تیم جنایی با ورود به صحنه جرم، دریافتند که قاتل پس از مواجهه با مقتول در خیابان، ابتدا با او وارد مشاجره لفظی شده و این مشاجره به سرعت به درگیری فیزیکی کشیده است. در این نزاع، هر دو طرف از چاقو و کلت کمری استفاده کردند و در نهایت، قاتل با شلیک گلوله، مقتول را به قتل رساند.
کارآگاهان با بررسی سرنخها متوجه شدند که قاتل پس از درگیری، برای درمان جراحات خود به یکی از بیمارستانهای جنوب تهران مراجعه کرده است. این سرنخ منجر به شناسایی و دستگیری قاتل در بیمارستان شد.
متهم در تحقیقات اولیه به ارتکاب جنایت اعتراف کرد و اظهار داشت: «مقتول را از گذشته میشناختم و با هم اختلافاتی داشتیم که اخیراً بر سر یک زن تشدید شده بود. روز حادثه به طور اتفاقی او را در خیابان دیدم و بین ما مشاجرهای رخ داد. درگیری به خشونت کشید و او با چاقو به من حمله کرد. در آن لحظه، از اسلحهای که همراه داشتم استفاده کردم و او را کشتم. سپس برای درمان جراحاتم به بیمارستان رفتم، اما دستگیر شدم.»
پس از این اعترافات، جسد مقتول برای انجام معاینات دقیقتر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم برای ادامه تحقیقات در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. کارآگاهان در حال بررسی زوایای پنهان این پرونده هستند تا جزئیات بیشتری از این جنایت را روشن کنند