آخرین اخبار
۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۸
بازدید:۶۳۸
رهبر سابق حزب کارگر انگلیس در راهپیمایی برای حمایت از فلسطین گفت که تاریخ به طور بسیار شدیدی در مورد کسانی قضاوت خواهد کرد که در مقابل نابودی زندگی فلسطینیان سکوت کردند.
کد خبر : ۱۵۳۷۰۱

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر انگلیس در راهپیمایی برای حمایت از فلسطین گفت که تاریخ به طور بسیار شدیدی در مورد کسانی قضاوت خواهد کرد که در مقابل نابودی زندگی فلسطینیان سکوت کردند.


وی با اشاره به دولت انگلیس افزود که به این فکر کنید که تاریخ درباره این دولت که از ماه جولای گذشته روی کار آمد چه قضاوتی خواهد داشت. آنها فرصت حمایت از صلح و خلع سلاح اسرائیل را داشتند ولی در عوض چه کردند؟ به تسلیح آن ادامه دادند. 

 

کوربین افزود: «آنها (دولت انگلیس) به حمایت دیپلماتیک از اسرائیل ادامه دادند و می‌دانید قضاوت تاریخ در برابر شما چه خواهد بود؟ شما در سمت نادرست ایستادید و نظاره‌گر نابودی فلسطینیان بودید». 

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها