آخرین اخبار
۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
دستگیری قاتل فراری بعد از  ۵ سال
بازدید:۲۳۳
صد آنلاین | قاتل فراری بعد از 5 سال در دام پلیس افتاد.
کد خبر : ۱۵۳۶۴۴

به گزارش صد آنلاین،سردار جمال سلمانی فرمانده انتظامی استان ایلام، ظهر یکشنبه ۲۶ اسفندماه در ایلام گفت: در پی نزاع دسته جمعی منجر به قتل جوان ۲۰ ساله در فروردین‌ماه سال ۱۳۹۹ در شهرستان هلیلان و متواری شدن قاتل، کارآگاهان پلیس آگاهی پس از ۵ سال کار تخصصی، ردپای قاتل را در یکی از استان‌های مرکزی شناسایی کردند.

 

 

فرمانده انتظامی استان ایلام ادامه داد: متهم در تحقیقات پلیس پس از مواجهه با شواهد و مستندات مستدل به قتل ارتکابی اعتراف و انگیزه خود را اختلافات شخصی عنوان کرد.

سردار سلمانی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: از شهروندان در خواست داریم به منظور پیشگیری از وقوع اعمال مجرمانه در مواقع بروز اختلافات از درگیری پرهیز و موارد را بلافاصله از طریق مراجع قضائی و انتظامی پیگیری کنند. /رکنا

اشتراک گذاری:
ارسال نظر