آخرین اخبار
۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
وزیر انرژی آمریکا عنوان کرد آماده تحریم نفت ایران هستیم
بازدید:۲۱۷
صد آنلاین | وزیر انرژی آمریکا صبح امروز طی اظهاراتی عنوان کرد: می‌توان هزینه شدید صادرات نفت ایران را تقبل کرد و رییس‌جمهور ترامپ به دنبال پایان دادن به این هرج‌ومرج و برقراری صلح در جهان است.
کد خبر : ۱۵۲۳۳۵

به گزارش صد آنلاین،وزیر انرژی آمریکا بامداد امروز اظهار کرد که در دوره اول ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، صادرات نفت ایران به سطح بسیار پایینی رسیده بود.

 

 

 

دولت ترامپ برای اعمال تحریم‌ها روی نفت تولیدی ایران آماده است و هزینه کاهش شدید صادرات نفت ایران (در بازار جهانی) قابل پرداخت است. رایت اضافه کرد: صادرات نفت ایران در دولت اول ترامپ به سطح نازلی رسیده بود. بایدن این تحریم‌ها را لغو نکرد، اما آنها را اجرا نکرد و به ثروتمند شدن جمهوری اسلامی انجامید که نتیجه‌اش را درباره حوثی‌ها، حزب‌الله و حماس می‌بینیم. می‌توان هزینه شدید صادرات نفت ایران را تقبل کرد و رییس‌جمهور ترامپ به دنبال پایان دادن به این هرج‌ومرج و برقراری صلح در جهان است.

 

 

منبع: رصد

اشتراک گذاری:
ارسال نظر