۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۲
کلاهبردار میلیاردی در شهر شمالی دستگیر شد
بازدید:۳۹۰
صد آنلاین | فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری کلاهبرداری که با فروش مال غیر بیش از ۳۰۰ میلیارد ریاق کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
کد خبر : ۱۵۲۲۳۲

به گزارش صد آنلاین، سردار حسن مفخمی شهرستانی اظهار کرد: در پی حکم صادره از مرجع قضائی شهرستان محمودآباد، مبنی بر محکومیت فردی که با فروش مال غیر از شهروندان بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری و متواری شده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.

 

فرمانده انتظامی استان مازندران، تصریح کرد: مأموران پلیس پس از اخذ گزارش با اقدامات فنی و اطلاعاتی، رد این کلاهبردار را در یکی از روستاهای شهرستان همجوار شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران در عملیات ضربتی و غافلگیرانه، کلاهبردار ۴۰ ساله را در مخفیگاهش دستگیر کردند که متهم در تحقیقات و بازجویی‌های پلیس به بزه انتسابی و کلاهبرداری با فروش ۴ قطعه ملک شخصی به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال را به ۳ شهروند اقرار کرد.

سردار مفخمی با اشاره به اینکه این فرد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی و با صدور حکم روانه زندان شد، به شهروندان توصیه کرد: برای پیشگیری از وقوع چنین کلاهبرداری هایی، ضمن توجه به هشدارها و توصیه‌های پلیس، قبل از انجام هرگونه معامله‌ای با انجام استعلام از مراجع ذیصلاح، پس از رؤیت اصل سند و اطمینان از اصالت آن اقدام به معامله و خرید کنند./ ایسکانیوز

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها