آخرین اخبار
۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰
عشق ترامپ به بازی گلف حسابی خرج برداشت
بازدید:۱۹۵
صد آنلاین | بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، ۱۵۱ میلیون دلار برای بازی گلف ترامپ هزینه شده بود. 
کد خبر : ۱۵۱۸۹۵

به گزارش صد آنلاین، علاقه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده، به گلف تاکنون ۱۸ میلیون دلار برای مالیات‌دهندگان آمریکایی هزینه داشته است. این مبلغ از زمان تحلیف او در ۲۰ ژانویه صرف بازی گلف ترامپ شده است. 

 

 

 

در روز شنبه، ۸ مارس، ترامپ برای سیزدهمین بار پس از تحلیفش به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، به زمین گلف در وست پالم بیچ رفت. هر بار که او به گلف می‌رود، هواپیمای ایرفورس وان (هواپیمای اختصاصی رئیس‌جمهور) همراه او پرواز می‌کند. 

علاوه بر این، چندین هواپیمای نظامی حامل وسایل امنیتی رئیس‌جمهور نیز هواپیمای او را همراهی می‌کنند. همچنین، در روز‌هایی که ترامپ گلف بازی می‌کند، منطقه ساحلی توسط قایق‌های پلیس مسلح به مسلسل گشت‌زنی می‌شود و سگ‌های رد‌یاب منطقه را جست‌و‌جو می‌کنند. 

به گفته نویسندگان این گزارش، با این روند، ترامپ ممکن است از هزینه‌های دوره اول ریاست‌جمهوری خود پیشی بگیرد. بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، ۱۵۱ میلیون دلار برای سرگرمی گلف ترامپ هزینه شده است. 

گفتنی است که در ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۴، یک اقدام تروریستی علیه ترامپ در باشگاه گلف او در وست پالم بیچ، فلوریدا صورت گرفت. مأموران سرویس مخفی مرد مشکوکی را در لحظه‌ای که ترامپ در زمین گلف بود، شناسایی کردند. یکی از مأموران یک مسلسل را در میان بوته‌ها مشاهده کرد. ترامپ بلافاصله از زمین خارج شد و مظنون دستگیر شد.

منبع: هافینگتون پست

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها