۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
مراقب کلاهبرداران تحت عنوان آژانس‌های مسافرتی و تورهای گردشگری باشید
بازدید:۱۴۱
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا ضمن هشدار به شهروندان گفت: برای انجام مسافرت و جهت تهیه بلیت به مراکز و آژانس‌های مسافرتی معتبر که مجوز از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دارند مراجعه کنند.
کد خبر : ۱۵۱۵۰۷
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا توصیه کرد: شهروندان برای انجام مسافرت و جهت تهیه بلیت به مراکز و آژانس‌های مسافرتی معتبر که مجوز از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دارند، مراجعه کنند.
 
به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد شریفی در تشریح این خبر، اظهار کرد: با توجه به نزدیک‌شدن به پایان سال و شروع تعطیلات نوروز، برخی شهروندان از هم‌اکنون برنامه‌ریزی لازم جهت انجام مسافرت‌های نوروزی را  انجام داده و ضمن مراجعه به آژانس‌های مسافرتی اقدام به تهیه بلیت می‌کنند.
 
وی افزود: به همین منظور افراد سودجو و کلاهبردار از این موقعیت سوء استفاده کرده و برای رسیدن به اهداف مجرمانه خود ابتدا دفتری را در سطح شهر اجاره، سپس با اطلاع‌رسانی در فضای مجازی، ارسال پیامک‌های تبلیغاتی به تلفن همراه شهروندان، چاپ آگهی در مطبوعات و یا پخش آگهی در سطح شهر اقدام به تبلیغات فریبنده می‌کنند.
 
این مقام انتظامی با بیان اینکه این افراد شیاد درخصوص "اعزام مسافران و گردشگران در ایام نوروز به شهرها و کشورهای مختف از طریق تورهای گردشگری" فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: در ادامه شهروندان نیز پس از ثبت‌نام و پرداخت وجه نسبت به تهیه بلیط اقدام و هنگام سررسید پرواز پس از مراجعه به فرودگاه پی به جعلی بودن بلیط‌ها برده و سپس متوجه می‌شوند شرکت مذکور تعطیل و متهمان متواری شده‌اند.
 
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا ضمن هشدار به شهروندان گفت: برای انجام مسافرت و جهت تهیه بلیت به مراکز و آژانس‌های مسافرتی معتبر که مجوز از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دارند مراجعه کنند.
 
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه از پرداخت هرگونه وجه و تحویل اسناد و مدارک به افرادی که با تبلیغات فریبنده مدعی اجرای تور با هزینه‌های پایین هستند بپرهیزید، تاکید کرد: به آگهی‌هایی که در فضای مجازی، روزنامه‌های کثیرالانتشار، سطح شهر و یا معابر عمومی در خصوص اعزام گردشگر به خارج از کشور توسط تورهای گردشگری (علی‌الخصوص در ایام تعطیلات نوروز) مشاهده می‌کنید اعتماد نکنید.
 
بر اساس گزارش سایت پلیس، وی همچنین گفت: برای اخذ ویزا شخصاً با ارائه گذرنامه به سفارتخانه‌ها مراجعه کنید و از دادن مدارک به افراد ناشناس یا افرادی که خود را نماینده آژانس‌ها معرفی می‌کنند و یا شرکت‌ها و آژانس‌های غیرمعتبر خودداری کنید.
نخستین سفر یک موجود زنده به فضا و آغاز مطالعات زیستی فضایینخستین سفر یک موجود زنده به فضا و آغاز مطالعات زیستی فضایی
تماشاخانه
خطر بزرگ برای مسجد ۳ هزار ساله ابراهیمی که در فهرست میراث جهانی ثبت شده‌است /  تهدیدهای جدید اسرائیل علیه یکی از قدیمی‌ترین مساجد جهان (فیلم) <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
خطر بزرگ برای مسجد ۳ هزار ساله ابراهیمی که در فهرست میراث جهانی ثبت شده‌است / تهدیدهای جدید اسرائیل علیه یکی از قدیمی‌ترین مساجد جهان (فیلم)
logo-vid
صخره ای با بیشترین تعداد جای پای دایناسور / قدمت ردپاها بیش از ۶۰ میلیون سال است (فیلم)
logo-vid فیلم های دیگر
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ
نظرات کاربران
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها