آخرین اخبار
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
آخرین جزییات فروش متری مسکن/رونمایی از ۲۰ بسته سرمایه‌گذاری
بازدید:۲۹۷
صد آنلاین | مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن ضمن تشریح جزییات فروش متری واحدهای مسکونی،به برنامه های شرکت از جمله رونمایی از ۲۰ بسته سرمایه‌گذاری و عرضه سه شرکت زیر مجموعه ثمسکن در بازار سرمایه در سال آیند پرداخت.
کد خبر : ۱۵۰۷۲۷
 

به گزارش صد آنلاین،  محسن علیزاده مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن که با نماد ثمسکن در بازار سرمایه فعال است، گفت: به تازگی ایراد فقهی فروش متری مسکن که از سوی شورای فقهی بورس گرفته شده بود، برطرف شده و راه‌اندازی فروش متری در دستور کار قرار گرفته است.

 

 

وی با بیان اینکه موضوع فروش متری مدت‌هاست دنبال می شود و ما بنا داریم در پروژه‌های ثمسکن از این روش استفاده کنیم، افزود: با توجه به اعتبار شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن، ثمسکن می‌تواند شروع کننده فروش متری مسکن باشد. برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بازار سرمایه از جمله در موضوع فروش متری مسکن، یک تیم قوی در قالب کمیته تامین مالی متشکل از اساتید خبره دانشگاه تهران و بازار سرمایه تشکیل داده ایم و استفاده حداکثری از امکانات بازار سرمایه برای تامین مالی پروژه ها را بررسی خواهیم کرد.

 

 

 

علیزاده توضیح داد: البته باید توجه داشت که تا الان و به صورت رسمی و قانونی مجوزی برای فروش متری مسکن داده نشده است. این ابزار، یک ظرفیت است و ثمسکن می تواند پیشگام این حوزه شود.اعتقاد داریم، باید موضوعات را با سازمان بورس و دستگاه های نظارتی مطرح و مشکلات را حل کنیم. چرا که شرکت هایی همین حالا به صورت غیررسمی فروش متری می کنند و بهتر است این اقدام به مسیر رسمی و مطمئن هدایت شود.

 

 

 

وی افزود: هنوز ابهاماتی همچون نحوه انتقال سند مالکیت و ... در فروش متری مسکن وجود دارد اما با توجه به اینکه چاره‌ای جز ورود به بازار سرمایه برای تامین مالی مسکن باقی نمانده است باید پذیرفت که این روش می‌تواند به عنوان یک راهکار موثر در خروج بازار مسکن از رکود و کنترل قیمت مسکن موثر واقع شود.

 

 

مدیرعامل ثمسکن همچنین افزایش عرضه مسکن متناسب با تقاضای مصرفی را به عنوان راهکار مهم برای کنترل قیمت مسکن اعلام کرد.

 

 

 

علیزاده خاطرنشان کرد: انتظار می رود سال آینده یک میلیون مترمربع ساخت و ساز کنیم، این عدد در سال جاری بیش از ۶۰۰ هزار مترمربع بوده است. برای اجرای پروژه های خود در سال بعد، به عددی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان منابع نیاز داریم که با توجه به محدودیت های بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، این اعداد باید از بازار سرمایه یا از محل جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی تامین شود.

وی افزود: آخرین آمارهای شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن نشان می دهد هم اکنون مساحتی بالغ بر ۲ و نیم تا ۳ میلیون مترمربع از سوی شرکت های تابعه ثمسکن در دست ساخت داریم.

 

 

رونمایی از ۲۰ بسته سرمایه‌گذاری در ۱۴۰۴

مدیرعامل ثمسکن با اعلام این که برای ۱۴۰۴، بالغ بر ۲۰ بسته سرمایه گذاری آماده کرده‌ایم که در ابتدای سال آینده از آن رونمایی می‌شود، افزود: گروه سرمایه گذاری مسکن در دهه ۶۰ تاسیس شد. شرکت، در همان بدو شروع فعالیت در اغلب استان ها شعبه داشته و بعد از پذیرش در بورس، شعبات استانی خود را هم توسعه داد. امرز ثمسکن، ۱۷ شرکت تابعه دارد. از این ۱۷ شرکت تابعه ۷ شرکت بورسی است که این ۷ شرکت جزو شرکت‌های برتر انبوه سازی هستند.

وی خاطرنشان کرد: ثمسکن معتبرترین شرکت انبوه ساز است و بانک مسکن به عنوان یک رکن ضامن در بالادست ثمسکن حضور دارد. تاکنون نیز بین ۷۰ تا ۷۵ هزار واحد از سوی ثمسکن ساخته شده است. پیش‌بینی می‌شود بسته به شرایط اقتصادی و تامین مالی از سوی شرکت‌های تابعه، ۶ تا ۱۱ هزار واحد را نیز تا سال بعد احداث خواهیم کرد.

 

 

 

تامین مالی از بازار سرمایه

 

علیزاده با بیان اینکه عمده تامین مالی این پروژه‌ها یا از محل سرمایه گذاری‌های شرکت بوده یا از محل تسهیلات بانکی، افزود: کمتر از ۵ درصد سرمایه گذاری‌هایی که در تمام گروه سرمایه گذاری مسکن انجام شده از بازار سرمایه تامین شده که برای ما بعنوان یک شرکت بورسی نقطه ضعف است. اما از زمان حضور بنده در ثمسکن تمرکز خود را بر استفاده از بازار سرمایه برای تامین مالی گذاشته ایم.

 

 

وی همچنین اعلام کرد: امید داریم بتوانیم با مذاکرات اولیه با برخی از طرف های خارجی برای جذب سرمایه گذار خارجی در این بخش پیشگام شویم. به دنبال آن هستیم در بازارهای بین المللی هم حضور پیدا کنیم که این امر منوط به انجام همه ماموریت ها در کل ایران با بهترین کیفیت هستیم. پشتوانه فنی خوبی نیز برای صادرات خدمات فنی و مهندسی و فعالیت در صحنه های بین المللی داریم.

 

 

علیزاده با بیان اینکه ارتقای برند گروه سرمایه گذاری مسکن به عنوان تولیدکننده واحدهای مسکونی با کیفیت بالا از اهداف مهم ما در ثمسکن است، گفت: برای این منظور باید موضوعاتی مانند فروش نوین و همچنین استفاده از فناوری‌های جدید ساختمانی و صنعتی‌سازی در دستور کار قرار بگیرد. از دهه ۷۰ استفاده از روش های صنعتی سازی ساختمان در شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تجربه شد و پروژه هایی را با استفاده از این روش ساخته و تحویل دادیم.

 

 

 

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ثمسکن وشرکت‌های تابعه در دو بخش ساخت و ساز اقتصادی و لوکس فعالیت داریم، خاطرنشان کرد: همچنین به دنبال کمک به دولت در طرح نهضت ملی مسکن هستیم و بخشی از منابع ساخت و سازهای لاکچری را در راستای مسوولیت‌های اجتماعی خود به طرح‌های اقتصادی از جمله طرح نهضت ملی مسکن اختصاص خواهیم داد.

علیزاده ادامه داد: حضور ما در نهضت ملی مسکن اگرچه نمی تواند سود خوبی برای ما داشته باشد اما در راستای مسوولیت اجتماعی ما می تواند به مردم و دولت کمک کند. ساخت و سازهای ثمسکن در نهضت ملی از کیفیت بالایی برخوردار است که نمونه هایی از آن در شهرکرد قابل مشاهده است.

 

 

نقش ثمسکن در اقتصاد دریامحور

 

 

مدیرعامل ثمسکن، با بیان اینکه در راستای تحقق اقتصاددریا محور نیز برنامه‌های مهمی از سوی شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن در دست انجام است، گفت: شرکت سرمایه‌گذاری مرجان خلیج فارس و شرکت سرمایه گذاری سواحل مکران با هدف تحقق سیاست‌های اقتصاد دریامحور در راستای ایجاد یک شهر صنعتی، مسکونی، ساحلی و گردشگری را تاسیس کرده ایم. همچنین تفاهم نامه اولیه برای ایجاد ۴۰ هزار واحد مسکونی در چابهار هم تهیه شده است و به دلیل برخی مشکلات فعلا متوقف شده است که درخواست رسیدگی و به جریان افتادن مجدد این طرح را داریم.

 

 

وی افزود: معتقدیم حتما در چند دهه اخیر باید بخشی از صنایع پرآب ما به سواحل انتقال یابد و بنابراین انتقال بخش‌هایی از مجموعه های شهری از جمله سکونتگاه ها و... اجتناب ناپذیر است. به عنوان توسعه‌گر آمادگی حضور در این بخش را داریم و مذاکراتی هم با سرمایه‌گذاران خارجی آغاز کرده ایم.

 

 

علیزاده ادامه داد: در حوزه مدیریت ساخت در شرکت سرمایه گذاری مسکن، به دنبال ایجاد سامانه یکپارچه تامین مصالح هستیم که بتوانیم آن را در اختیار شرکت های تابعه قرار دهیم. هدف ما کاهش بهای تمام شده واحدها برای رساندن مسکن با قیمت کمتر به دست مشتریان است. بعد از آن نیز به دنبال طراحی یک سامانه یکپارچه برای فروش املاک خود هستیم.

 

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین به دنبال استفاده از سیستم های مدیریت هوشمند ساختمان در واحدهای احداثی هستیم و بنا داریم مطابق با تجربه پروژه مثلث که یک جایزه معماری را هم از آن خود کرد، ساختمان های کاملا هوشمند را به بازار مسکن عرضه کنیم. از سوی دیگر به دنبال ساخت مسکن‌هایی با حداکثر ذخیره‌سازی انرژی هستیم.

 

 

برنامه عرضه ۳ شرکت در سال آینده

 

 

علیزاده همچنین برنامه‌های بورسی این شرکت را تشریح کرد و گفت: به دنبال ورود شرکت‌های غیر بورسی خود به بازار سرمایه در سال آینده هستیم. در این راستا ۳ شرکت در سال آینده عرضه اولیه خواهند شد. همچنین اصلاح ساختار مالی ثمسکن در دستور کار است.

 

 

وی با بیان اینکه سال گذشته از محل اندوخته‌های قانونی، افزایش سرمایه داشتیم، افزود: به دنبال افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های خود هستیم که به دلیل پروسه های خاص خود بیش از یکسال زمان می برد. چون معتقدیم باید کارشناسی دقیق صورت بگیرد. همچنین در راستای مسوولیت اجتماعی به دنبال حضور در بافت فرسوده و ساخت مسکن در محدوده‌های هدف نوسازی نیز هستیم.

 

 

مدیرعامل ثمسکن همچنین تاکید کرد: تصمیم داریم در تمام طبقات دارایی های خود اعم از عرصه و اعیان و... تجدید ارزیابی دارایی به منظور افزایش سرمایه داشته باشیم.

علیزاده تقویت بانک زمین در گروه سرمایه گذاری مسکن را از دیگر برنامه‌هایی اعلام کرد که در این شرکت دنبال می‌شود./ صدای بورس

 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها