آخرین اخبار
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۱
بازدید:۵۱۹
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که این نیرو‌ها درپی نقض حریم هوایی استان الحدیده توسط یک پهپاد آمریکایی، این پهپاد را هدف قرار دادند.
کد خبر : ۱۵۰۶۲۴

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد پدافند هوایی این کشور موفق شد یک فروند هواپیمای متخاصم MQ-۹ آمریکایی را در حالی که در حال نقض حریم هوایی یمن و انجام ماموریت‌های خصمانه در حریم هوایی استان الحدیده بود، سرنگون کند.

سحنگوی نیرو‌های مسلح تاکید کرد: این پانزدهمین هواپیمایی است که پدافند هوایی ما در نبرد فتح موعود و جهاد مقدس در حمایت از برادران مجاهدمان در غزه و لبنان موفق به سرنگونی آن شده است.

او افزود: به انجام ماموریت‌های دفاعی خود برای مقابله با هرگونه تجاوز به کشورمان از جمله رصد و پیگیری تحرکات خصمانه در دریای سرخ و دریای عرب ادامه می‌دهیم و آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تحول در مرحله بعدی را داریم.

این درحالی است که ساعتی پیش وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرد: امروز، وزارت امور خارجه آمریکا یکی از اولین وعده‌های رئیس جمهور ترامپ را در آغاز دوره ریاست جمهوری خود عملی می‌کند. خوشحالیم که اعلام کنیم این وزارتخانه جنبش انصارالله را در لیست سازمان‌های تروریستی خارجی قرار داده است. 

انصارلله اخیرا پس از آتش بس در غزه شروع به خودداری از حمله به کشتی‌های با پرچم چین کرده‌اند، اما به هدف قرار دادن کشتی‌های آمریکایی و صهیونیستی ادامه داده‌اند.

منبع: النشره

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها