آخرین اخبار
۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
فوری/ فرآیند ثبت‌نام وراث سهام عدالت در سامانه سجام آغاز شد
بازدید:۲۲۷
مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد که تمامی وراث سهام عدالت برای دریافت سود باید در سامانه سجام ثبت‌نام کنند.
کد خبر : ۱۵۰۱۸۸

به گزارش صدآنلاین،  محمد باغستانی، مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی، توضیح داد که برای دریافت سود سهام عدالت، یکی از وراث باید در سامانه «میراث» ثبت‌نام کرده و تمامی وراث دیگر نیز باید برای دریافت سود خود در سامانه سجام ثبت‌نام کنند. این اقدام ضروری است تا به محض پرداخت سود سهام عدالت، وراث نیز بتوانند سهم خود را دریافت کنند.

 

 

 

وی افزود که وراث متوفیان سهام عدالت می‌توانند با مراجعه به شعب منتخب شرکت‌های کارگزاری یا بانک‌های منتخب و ثبت مدارک خود در سامانه میراث، سود سنوات گذشته را در دوره‌های بعدی دریافت کنند.

 

 

 

باغستانی در خصوص توزیع سود سهام عدالت در آذرماه امسال گفت که این فرآیند با همکاری سازمان امور مالیاتی و پس از پرداخت مالیات بر ارث، میان حدود چهار میلیون وراث توزیع شده است. این روند در دوره‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.

 

 

وی همچنین اعلام کرد که فرآیند ثبت‌نام در سامانه میراث رایگان است و بیش از ۶ هزار شعبه منتخب بانک‌های ملی، ملت، پارسیان و تجارت و شرکت‌های کارگزاری آماده ثبت‌نام وراث متوفیان سهام عدالت هستند.

 

 

 

مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی در پایان اظهار داشت که امیدواری دارند تا بخش اول سود سهام عدالت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ تا پایان سال به حساب سهامداران واریز شود.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها