به گزارش صد آنلاین،اولین اعدامی مردی بود که در دهمین روز دیماه سال ۱۳۹۹ در یک درگیری دو نفره مرتکب قتل شده بود. پس از آن ماموران کلانتری ۱۶۳ ولنجک وارد عمل شدند و قاتل دستگیر و مرد کشته شده نیز به دستور بازپرس جنایی به پزشکی قانونی منتقل شد. متهم در روند رسیدگی به پرونده به قصاص محکوم شد و نامش در لیست اعدام قرار گرفت.
دومین قاتلی که امروز پای چوبهدار رفت پسری بود که در پی یک شوخی دوست خود را در چهاردهمین روز اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به قتل رساند. این متهم به قتل هم در روند رسیدگی به قصاص محکوم شد و به خاطر اینکه اولیای دم رضایت ندادند حکم قصاص او هم اجرا شد.
سومین متهم به قتل زنده به سلول خود بازگشت. او ۱۰ سال قبل مرتکب قتل مرد میانسالی شده و قرار بود او هم به دار مجازات آویخته شود اما اولیایدم بعد از ۱۰ سال فعلا از اجرای حکم قصاص منصرف شدند و مهلت یک ماهه به این متهم دادند.
آخرین فردی که به دار مجازات آویخته شد سارق گوشی قاپ و زورگیری است که شهریور سال در۱۴۰۱ مرزداران دستگیر شد. اما از آنجایی که فیلم سرقت به زور او پخش شده بود متهم که محمد نام داشت به اتهام سرقت مقرون به آزار و محاربه به اعدام محکوم و حکم اعدام این متهم نیز امروز اجرا شد./ سایت جنایی