به گزارش صد آنلاین، سرهنگ عبدالرضا محمدی بیان داشت: پس از وقوع یک فقره سرقت تلفن همراه توسط 2 موبایل قاپ و مراجعه شهروند به کلانتری، پیگیری موضوع و دستگیری سارقان در دستور کار تیم عملیات کلانتری 112 ابوسعید قرار گرفت.
این مقام انتظامی عنوان داشت: پس از مراجعه ماموران به محل، با استفاده از شوه های نوین پلیسی موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه سارقان شدند و با کسب مجوز از مقام قضایی به محل اختفای آن ها مراجعه و در یک عملیات ضربتی هر 2 را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.
وی تصریح کرد: متهمان در کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت و زورگیری و همین طور موبایل قاپی از شهروندان اعتراف کردند و در ادامه به همدستی با یکی دیگر از سارقان نیز اعتراف کردند که او نیز در یک عملیات ضربتی در همان روز دستگیر و به همراه 2 همدست دیگرش به دادسرا منتقل شد.
سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت خاطر نشان کرد: هر سه متهم به همراه پرونده تشکیل شده برای شناسایی جرائم احتمالی دیگر تحویل مقامات قضایی شدند و تا کنون هشت تن از مالباختگان ضمن حضور در کلانتری از متهمان شکایت کرده اند.
سرهنگ محمدی در پایان با اشاره به این که از مخفیگاه متهمان، سه دستگاه تلفن همراه مسروقه و 2 قبضه سلاح سرد کشف و ضمیمه پرونده شده است، به شهروندان توصیه کرد: در صورت وقوع و یا مشاهده مواردی همچون موبایل قاپی، زورگیری و سرقت سریعا موضوع را از طریق سامانه 110 پلیس گزارش دهند./ سایت جنایی