۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
۱۳۲ قبضه سلاح جنگی از گنده لات ها کشف شد
بازدید:۴۷۳
صد آنلاین | فرمانده انتظامی استان البرز از دستگیری ۷۳ نفر اراذل‌واوباش و کشف ۱۳۲ قبضه سلاح جنگی و شکاری طی ۷۲ ساعت خبر داد.
کد خبر : ۱۴۸۵۶۳
به گزارش صد آنلاین،  سردار حمید هداوند امروز در حاشیه نمایشگاه کشفیات پانزدهمین مرحله اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی استان البرز از اجرای این طرح طی 72 ساعت گذشته با هدف دستگیری و برخورد با اراذل‌واوباش و جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز در سطح استان خبر داد.
 
 
 

فرمانده انتظامی استان البرز عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح، 2 هزار و 851 نفر اتباع غیرمجاز شناسایی و از کشور طرد شده و علاوه بر این، 73 نفر اراذل‌واوباش دستگیر و 132 قبضه سلاح جنگی و شکاری و 730 تیر فشنگ جنگی شکاری نیز کشف و ضبط شد.

وی همچنین از شناسایی و پاکسازی پاتوق‌ها و محل‌های تجمع اراذل‌واوباش و فعالیت‌های پلیس طی 11 ماه گذشته در راستای شناسایی و دستگیری 62 هزار و 403 نفر اتباعی که به‌صورت غیرمجاز وارد کشور شده بودند و هیچ‌گونه اقامتی نداشتند، خبر داد.

سردار هداوند با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی و اشراف اطلاعاتی نیروهای پلیس اظهار کرد: با اجرای این طرح‌ها شرارت‌ها در البرز 50 درصد کاهش یافته است. طبق دستورالعمل و ابلاغ فرماندهی فراجا این برخوردها ادامه خواهند داشت تا امنیت و آرامش در استان برقرار باشد./ تسنیم

 

 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها