آخرین اخبار
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۹
کارتال دو بازیکن جدید برای پرسپولیس انتخاب کرد
بازدید:۱۰۳۳
صد آنلاین | او علاوه بر مشاهده کیفیت آنها، عملکرد این بازیکنان جوان را در کنار بزرگسالان مورد بررسی قرار می‌دهد و این رویکرد بی‌شک به بهبود شرایط این بازیکنان کمک خواهد کرد.
کد خبر : ۱۴۸۴۵۰

به گزارش صد آنلاین،  اسماعیل کارتال سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از آغاز کار در تیم بزرگسالان پرسپولیس، نیم نگاهی به آکادمی باشگاه و بازیکنان آن داشته و دارد.

 

در همین راستا و همانطور که در مصاحبه‌های خود عنوان داشت، سعی دارد در هر تمرین، دو یا سه نفر از بازیکنان آکادمی باشگاه را در کنار تیم بزرگسالان داشته باشد و عملکرد آنها را در کنار بازیکنان اصلی تیم زیر نظر بگیرد.


او علاوه بر مشاهده کیفیت آنها، عملکرد این بازیکنان جوان را در کنار بزرگسالان مورد بررسی قرار می‌دهد و این رویکرد بی‌شک به بهبود شرایط این بازیکنان کمک خواهد کرد.

 

روز گذشته هم مهدی چشم به‌راه و علی دست مرزه، دو بازیکن از آکادمی پرسپولیس، در تمرینات بزرگسالان حاضر شدند و در کنار سایر بازیکنان زیر نظر کارتال و سایر مربیان تمرین کردند./ ورزش سه

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها