به گزارش صد آنلاین، قیمت دلار روز یکشنبه با کاهش ارزش بازگشایی شد. افت پلکانی قیمت دلار با تلرانس ۱۰۰ تا ۱۵۰ تومانی تا ظهر روز یکشنبه ادامه داشت، اما در نهایت اسکناس دلار با اختلاف قیمت ۱۰۰ تومانی با کانال اول از کریدور نهم، یعنی منطقه قیمتی روز شنبه به کار خود پایان داد.
روند تقاضا در بازگشایی بازار ارز در روز یکشنبه کمی کاهشی شد و بعد از ظهر بار دیگر تقاضا افزایش یافت. به اصطلاح معاملهگران بازار ارز، نجوای «کی دلار داره؟ کی دلار داره؟» دوباره شروع شده است.
روند نوسانی قیمت دلار در روز شنبه متاثر از برگزاری پیشفروش سکههای بانک مرکزی در مرکز مبادله اتفاق افتاد. این سکهها در قالب ربع سکه، نیم سکه و تمام سکه و با تاریخ تحویل چهار تا هشت ماه دیگر عرضه میشود. در همین حال، بانک مرکزی به صراحت سلب ریسک و مسئولیت خود و مرکز مبادله را به خریداران اعلام کرده است. این یعنی بانی پیشفروش هیچ مسئولیتی در قبال تحویل سکهها از سوی بانک ملی ندارد.
گفتنی است مهمترین مساله هفتههای اخیر برای بازارهای مالی، موضوع احتمال شدت یافتن تحریمها علیه ایران و حاضر شدن ایران و آمریکا پای میز مذاکره است. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی این ریسک همچنان در بازارهای مالی بالاست و تلاش سیاستگذار در آزمودن راههای جنبی برای کاهش قیمت دلار اثر قابل توجهی ندارد.
قیمت درهم روز یکشنبه همانند دلار، نوسان بالایی داشت و با کاهش ۴۰۰ تومانی به کانال ۲۴ هزار تومانی برگشت، اما در پایان معاملات بار دیگر در کانال ۲۵ هزار تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد ۶۰۰ تومانی روی رقم ۹۱ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد. در لحظه نگارش این گزارش تتر از دلار تهران ۵۰۰ تومان گرانتر معامله میشود.
قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۴ هزار و ۸۴۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۹۵ هزار و ۷۹۰ تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه با رشد ۴۶۹ تومانی روی رقم ۶۹ هزار و ۲۱۸ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در دومین روز معاملاتی هفته با رشد ۴۵۷ تومانی یک کانال پیشروی کرد و روی رقم ۶۷ هزار و ۳۳۳ تومانی کشف قیمت شد.