چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳
به گزارش صدآنلاین، احمدزاده که در دوران قبلی حضورش در پرسپولیس گلهای زیادی با ضربات سر زده بود، این فصل با طلسم گلزنی مواجه شده بود که با این گل، آن طلسم شکست.
نکته جالب توجه این است که دیدگاه بسیاری از هواداران پرسپولیس نسبت به احمدزاده تغییر کرده است. هوادارانی که پیش از این از حضور او در ترکیب انتقاد میکردند، حالا خواهان حضور بیشتر او در میدان هستند. این تغییر نظر بیشتر بهواسطه اثرگذاری احمدزاده در مسابقات حساس و سنگین، بهویژه در جنگیدن برای حفظ توپ و انجام کارهای تیمی، رخ داده است.
احمدزاده در دیدارهایی مانند بازی با الهلال و تراکتور هم عملکرد درخشانی از خود نشان داده بود. در مقابل، وضعیت یاسین سلمانی متفاوت بوده و طرفداران او که پیشتر مشتاق حضورش در ترکیب بودند، حالا بهطور معناداری از بازی کردن او چشمپوشی کردهاند.