آخرین اخبار
۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
شاخ به شاخ شدن خونین اتوبوس و مینی‌بوس در جاده همدان
بازدید:۱۲۹۶
صد آنلاین | تصادف مرگبار میان یک اتوبوس کارکنان نیروگاه شهید مفتح و مینی‌بوس شاغلان شهرک صنعتی ویان در جاده همدان-تهران، ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت؛ علت حادثه انحراف مینی‌بوس به دلیل ناتوانی راننده اعلام شده است.
کد خبر : ۱۴۵۶۱۱

به گزارش صد آنلاین،دکتر محمدرضا شکوهی روز پنجشنبه اظهار داشت: حادثه‌ای که ساعت ۷:۲۱ صبح امروز گزارش شد، نیرو‌های امدادی را به سرعت به محل کشاند. در این عملیات، سه دستگاه آمبولانس اورژانس همراه با تیم تخصصی درمان و همچنین یک دستگاه آمبولانس از سوی هلال احمر به منطقه اعزام شدند.

 

 

وی تاکید کرد: پس از ارائه اقدامات اولیه درمانی، تمامی آسیب‌دیدگان که شامل هشت مرد و دو زن بودند، به بیمارستان بعثت واقع در شهر همدان منتقل شدند.

جانشین رئیس پلیس راه استان همدان در این خصوص گفت: صبح امروز یک دستگاه اتوبوس که حامل کارکنان نیروگاه شهید مفتح بود و یک دستگاه مینی‌بوس که کارکنان شاغل در شهرک صنعتی ویان را انتقال می‌داد، در جاده همدان - تهران در حال عبور بودند.

سرهنگ ارسلان سرمدی توضیح داد: با وجود این که سطح جاده با پاکسازی، پخش شن و نمک ایمن شده بود، اما راننده مینی‌بوس به دلیل ناتوانی در مهار وسیله نقلیه، به صورت ناگهانی به سمت چپ مسیر منحرف شد و در این حین تصادف میان پهلوی جلوی مینی‌بوس و اتوبوس رخ داد.

وی اضافه کرد: مطابق بررسی‌های انجام شده، تمامی مدارک مربوط به این دو وسیله نقلیه عمومی، از جمله معاینه فنی، دفترچه راننده و کارت سلامت کاملاً معتبر و بدون نقص بودند و هیچ کاستی‌ای در این بخش مشاهده نشد.

منبع: رکنا

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها