آخرین اخبار
۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
اردوغان پشت مردم غزه در آمد
بازدید:۱۷۵
صد آنلاین | اردوغان تصریح کرد: ما با هرگونه درخواست برای اخراج مردم فلسطین از سرزمین شان مخالف هستیم.
کد خبر : ۱۴۴۹۱۸
به گزارش صد آنلاین، اردوغان تصریح کرد: ما با هرگونه درخواست برای اخراج مردم فلسطین از سرزمین شان مخالف هستیم.
 
 
 
اردوغان تصریح کرد: اسرائیل همچنان به نقض آتش بس در غزه ادامه می‌دهد.
 
 پیشتر نیز رئیس مجلس ترکیه در این باره گفت که زمین‌ مسلمانان و مسیحیان فلسطینی برای فروش به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و شرکای وی نیست، بلکه دارایی و وطن مردم فلسطین است.
 
«نعمان کورتولموش» در سخنرانی در یک مجمع آموزشی در استان آنتالیا در جنوب ترکیه افزود: نوار غزه متعلق به ساکنان فلسطینی آن است و تا روز قیامت به همین شکل باقی خواهد ماند.
 
وی تاکید کرد که زمین‌های مسلمانان فلسطین و مسیحیان فلسطینی قطعه زمینی نیست که برای فروش به ترامپ و شرکای او عرضه شود بلکه متعلق به مردم فلسطین است واین سرزمین، وطن مردم فلسطین است.
 
رئیس مجلس ترکیه اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی که مرگبارترین سلاح‌ها و ابزارهای جهان را در اختیار دارد، پس از آنکه معتقد بود ظرف چند روز قادر به انجام آن خواهد بود نتوانست نقشه خود را برای اشغال غزه در مقابل مقاومتی که یک سال و نیم ادامه دارد، اجرا کند. وی اظهارداشت که پس از یک سال و نیم، تلاش‌هایی برای نجات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و دستیاران وی پس از سرافکندگی در برابر افکار عمومی جهان به‌ویژه در رابطه با موضوع مبادله اسیران در حال انجام است.
 
کورتولموش همچنین از فشار ترامپ بر دیوان کیفری بین المللی به دلیل تصمیمات این دادگاه علیه نتانیاهو و رهبران نظامی رژیم اسرائیل انتقاد کرد.
 
دونالد ترامپ روز پنجشنبه در واکنش به صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر دفاع سابق این رژیم به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت ضدبشری علیه فلسطینی‌ها در نوار غزه، فرمان اجرایی اعمال تحریم‌ها را علیه مقامات دیوان کیفری بین المللی امضا کرد.
 
رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد که دیوان کیفری بین‌المللی بصورت بی‌اساس و غیرقانونی آمریکا و متحدان نزدیک واشنگتن مانند رژیم اسرائیل را هدف قرار می‌دهد.
 
دنالد ترامپ سه‌شنبه گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید، قصد آمریکا برای تصرف غزه پس از آواره‌کردن فلسطینی‌ها از نوار غزه به کشورهای دیگر را فاش کرد./ عصر ایران 
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها