۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۰

سیب‌زمینی ۷۵ هزار تومانی؛ بحران سیب‌زمینی در بازار ایران/ قیمت‌ها نجومی شد!

سیب‌زمینی ۷۵ هزار تومانی؛ بحران سیب‌زمینی در بازار ایران/  قیمت‌ها نجومی شد!
بازدید:۵۹۸
 این جمله‌ای است که یکی از شهروندان با تعجب بیان می‌کند؛ او می‌گوید که به دلیل گرانی، نتوانسته بیش از چند عدد بخرد.

به گزارش صدآنلاین، وزیر جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری، اعلام کرده که قیمت سیب‌زمینی در برخی استان‌ها به ۲۰ هزار تومان رسیده است. اما مدیرعامل میادین میوه و تره‌بار تهران نظر دیگری دارد: «قیمت واقعی از این رقم هم بیشتر است!»

 

 

 

در هفته اخیر، قیمت سیب‌زمینی سر به فلک کشیده و حتی یک وعده ساده سیب‌زمینی تخم‌مرغ برای یک کارگر ۷۰ هزار تومان تمام می‌شود!

 

 

 

برخی کارشناسان، صادرات بی‌رویه به عراق، ترکمنستان، قزاقستان و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس را مقصر می‌دانند. این در حالی است که ایران، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سیب‌زمینی در منطقه است اما حالا مجبور به واردات از پاکستان و ترکیه شده است!

 

 

 

کارشناسان معتقدند که اگر در فصل برداشت، ذخیره‌سازی کافی انجام می‌شد و عوارض صادرات افزایش می‌یافت، این بحران شکل نمی‌گرفت. حالا اما مصرف‌کنندگان مجبورند تا پایان فروردین ۱۴۰۴ با این گرانی دست و پنجه نرم کنند.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها