آخرین اخبار
۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
بازدید:۱۶۳
امروز (شنبه) در غرب، شمال غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران و در غرب اصفهان، ابرناکی و بارش برف و باران افزایش می‌یابد.
کد خبر : ۱۴۴۳۷۵

امروز (شنبه) در نیمه شرقی کشور ابرناکی، وزش باد و در برخی مناطق بارش ادامه خواهد داشت. در هرمزگان، رگبار و رعد و برق، گاهی وزش باد شدید و در استان‌های مرزی خراسان جنوبی و خراسان رضوی نیز میزان بارش برف قابل توجه است.

در این روز به‌تدریج ابرناکی و بارش در نیمه شرقی کاهش یافته و در غرب، شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران و در غرب اصفهان، ابرناکی و بارش برف و باران افزایش می‌یابد.

در این روز بارش باران و برف در سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت. در ضمن اوایل شب از میزان گردوخاک در ایلام و خوزستان کاسته می‌شود و در نواحی شمالی این استان‌ها بارش رخ می‌دهد.

فردا (یکشنبه) در نیمه شمالی کشور بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می‌شود. در اوایل شب گستره بارش تنها در شمال شرق است.

طی دو روز اخیر در نیمه شرقی کشور وزش باد افزایش یافته و در برخی نقاط خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود.

همچنین تا یکشنبه در غالب مناطق کشور کاهش دما خواهیم داشت. دریای خزر و خلیج فارس تا روز یکشنبه مواج است.

دوشنبه فقط در شرق سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور ابرناکی و رگبار پراکنده رخ می‌دهد و به‌تدریج روز سه شنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام مستقر می‌شود.

چهارشنبه با ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور، ابرناکی و بارش در غرب، جنوب غرب، جنوب و مناطقی از مرکز و شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

امروز آسمان تهران کمی ابری، از بعدازظهر با افزایش ابر، گاهی بارش پراکنده و وزش باد همراه است. بیشینه دمای امروز پایتخت به هفت و کمینه دمای آن به منفی ۲ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها