آخرین اخبار
۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
آتش‌سوزی خوابگاه مدرسه‌ در این کشور ۱۷ کشته بر جا گذاشت
بازدید:۳۱۱
صد آنلاین | ۱۷ دانش‌آموز در حادثه آتش‌سوزی که نیمه شب سه‌شنبه به وقت محلی در یک خوابگاه مدرسه رخ داد، جان باختند.
کد خبر : ۱۴۳۹۶۸

به گزارش صد آنلاین،یک مقام محلی در نیجریه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد دست‌کم ۱۷ دانش‌آموز در حادثه آتش‌سوزی که نیمه شب سه‌شنبه به وقت محلی در یک خوابگاه مدرسه رخ داد، جان باختند.

این حادثه در ایالت «زامفارا» واقع در شمال غرب نیجریه رخ داده است. رسانه‌های داخلی می‌گویند ۱۶ تن دیگر بر اثر این حادثه مصدوم شده‌اند و هنگام وقوع حریق، دانش‌آموزان در خواب بودند.

به گفته شاهدان، حریق بیش از سه ساعت ادامه داشت و مسئولان مدرسه ابتدا تصور می‌کردند همه دانش‌آموزان را که حدود ۱۰۰ دانش‌آموز در زمان وقوع حادثه بودند، تخلیه کرده‌اند. اما پس از اطفای حریق مشخص شد تمام دانش‌آموزان تخلیه نشده‌اند.

به گزارش شین هوا، آتش‌سوزی بر اثر انبوهی از چوب‌های انبار شده در محوطه مدرسه رخ داده و به طور تصادفی توسط فردی ناشناس مشتعل شده و تحقیقات در این زمینه در حال انجام است.

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها