0 			 			پسندیدم 		 	 
 			 				مدت زمان نگهداری تخممرغ و روشهای تشخیص تازگی آن 			
 		  		 			 		 		 			 			بازدید:۴۰۵
 				تخممرغ یکی از پرمصرفترین و بهترین منابع پروتئین برای بدن است که خواص بیشماری برای سلامتی دارد. با این حال، نگهداری صحیح از تخممرغ ضروری است تا سلامت بدن را حفظ کند و از بروز مشکلات جلوگیری شود.
  		 	   	  		به گزارش صدآنلاین،  در اینجا به مهمترین نکات نگهداری، مصرف و فریز کردن تخممرغ اشاره میکنیم.
 
نگهداری تخممرغ
- 
تخممرغ را در یخچال نگهداری کنید:
تخممرغ را در یخچال قرار دهید تا از فساد جلوگیری شود. به ویژه در فصول گرم سال، مطمئن شوید که تخممرغ در مغازهها در یخچال نگهداری میشوند.
 
- 
درون بستهبندی درپوشدار یا ظروف دربسته قرار دهید:
تخممرغها را درون بستهبندیهای اولیه خود یا ظروف دربسته قرار دهید تا از جذب بوهای دیگر در یخچال جلوگیری شود.
 
- 
پوسته سالم تخممرغ را نگهداری کنید:
تخممرغهای سالم و بدون ترک یا شکاف را مصرف کنید. تخممرغهایی که به خون یا مدفوع مرغ آغشته شدهاند، قبل از نگهداری بشویید و سریع مصرف کنید.
 
- 
تخممرغ را در دمای ثابت یخچال نگه دارید:
تخممرغها را در قسمتهای خنکتر یخچال که دمای ثابت دارد، نگهداری کنید. از قرار دادن آنها در قسمتهای درب یخچال که دمای کمتری دارد، خودداری کنید.
 
 
 
بهترین روش نگهداری تخممرغ
- 
همیشه تخممرغها را در کارتن اصلی نگهداری کنید:
تخممرغها در کارتن اصلی خود قرار داده شدهاند تا مانع جذب بوهای مختلف شوند. علاوه بر این، با نگهداری در کارتن، زرده تخممرغ در مرکز قرار میگیرد و ساختار خود را حفظ میکند.
 
- 
مدت زمان نگهداری انواع تخممرغ:
- تخممرغ تازه: تا تاریخ انقضا
 
- زرده یا سفیده تخممرغ: 2 تا 4 روز
 
- تخممرغ آبپز شده: تا یک هفته
 
- غذاهای تخممرغی آماده: 3 تا 4 روز
 
- تخممرغ یخزده (مخلوط شده): تا 4 ماه
 
 
 
نحوه فریز کردن تخممرغ
- 
تخممرغ کامل:
تخممرغ را خوب مخلوط کنید، در ظروف مناسب فریزری بریزید و تاریخگذاری کنید.
- برای استفاده بعدی، آنها را به یخچال منتقل کنید یا مستقیماً در غذاهای مختلف استفاده کنید.
 
 
- 
سفیدهها:
سفیدهها را جدا کرده و در ظروف فریزری بریزید.
- میتوانید برای سهولت، ابتدا هر سفیده را در قالبهای یخ ریخته و سپس به ظرف اصلی منتقل کنید.
 
 
- 
زردهها:
زرده تخممرغ را با یک سوم قاشق چایخوری نمک یا یک قاشق چایخوری شکر ترکیب کنید تا از ژلهای شدن آن جلوگیری شود.
- در ظرفهای فریزری بریزید و تاریخگذاری کنید.
 
 
 
پخت و پز با تخممرغ منجمد شده
- تخممرغهای منجمد شده را یک شب در یخچال قرار دهید یا زیر آب سرد قرار دهید تا ذوب شوند. سپس طبق نیاز استفاده کنید.
 
 
تشخیص تخممرغ تازه
- تخممرغ تازه در آب غرق میشود و شناور نخواهد شد.
 
- در تخممرغ تازه، زرده سفت و سفیده ضخیم است.
 
- تخممرغ قدیمیتر زرده و سفیده نازکتر و آبکیتر دارد.
 
- تخممرغهای تازه بوی کمی دارند در حالی که تخممرغهای کهنه بو میدهند.
 
 
نحوه شکستن تخممرغ
- تخممرغ را روی سطح صاف مانند تخته برش بشکنید تا از ورود پوستهها جلوگیری شود.
 
- از گوشه ظرف یا ماهیتابه استفاده نکنید تا ذرات پوسته مخلوط نشود.
 
 
نکات مهم در مصرف تخممرغ
- غذاهای حاوی تخممرغ را ظرف دو ساعت بعد از پخت سرو کنید.
 
- اگر تخممرغ بیش از دو ساعت از یخچال خارج شده است، از مصرف آن خودداری کنید.
 
- هنگام جدا کردن زرده و سفیده، اگر تخممرغ سرد باشد، راحتتر جدا میشوند.
 
- برای جلوگیری از خشک شدن زرده تخممرغ آبپز، آن را درون آب سرد قرار دهید