آخرین اخبار
۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۵

هشدار جدی به یحیی درباره دیدار با گل گهر

هشدار جدی به یحیی درباره دیدار با گل گهر
بازدید:۶۴۱
صدآنلاین | بازیکنان قدیمی باشگاه پرسپولیس پس از پیروزی این تیم در دیدار با استقلال نگران مغرور شدن اعضای این تیم در جام حذفی هستند.

بهزاد داداش زاده بازیکن سالهای گذشته پرسپولیس درباره حساسیت رقابت های جام حذفی اظهار داشت: «جام حذفی جام لحظه‌هاست. ممکن است با یک اشتباه و یک لحظه غفلت حریف به گل برسد و در ادامه با بستن دفاع کار را تمام کند. پرسپولیس ثابت کرده این توانایی را دارد که از سد هر حریفی عبور کند.

وی افزود: «تیمی که سپاهان را در خانه‌اش شکست می‌دهد قطعاً می‌تواند این بازی را هم برنده شود اما همه این‌ها مستلزم داشتن تمرکز و دور شدن از فضای غرور شکست دادن استقلال در دربی است. خطاب به یحیی و بازیکنانش تکرار می‌کنم غرور و حال و هوای دربی دیگر تمام شده و باید آنها را کنار گذاشت. جام حذفی با کسی شوخی ندارد».

 

پربیننده‌ها پربحث‌ها