۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴

سخنرانی رهبرانقلاب درباره سوریه/ آزادی سوریه به دست جوانان سوری خواهد بود

سخنرانی رهبرانقلاب درباره سوریه/ آزادی سوریه به دست جوانان سوری خواهد بود
بازدید:۵۶۶
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دیدار با هزاران نفر از اقشار مختلف مردم، در مورد تحولات سوریه و جبهه مقاومت فرمودند: "هرچه فشار بیاورید، جبهه مقاومت محکم‌تر می‌شود." ایشان با تأکید بر قدرت روزافزون جبهه مقاومت و گستره‌ی آن، افزودند که هیچ چیزی نمی‌تواند مانع پیشرفت مقاومت در منطقه شود و به توفیق الهی، این مقاومت بیشتر از گذشته تمامی منطقه را فرا خواهد گرفت.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه گفتند: "هرچند برخی تحلیلگران نادان گمان می‌کنند که ضعف مقاومت به معنای ضعف ایران است، اما به حول و قوه‌ی الهی، ایران اسلامی هم‌چنان قوی و مقتدر خواهد ماند."

 

 

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند که مناطق تصرف‌شده در سوریه به‌زودی به دست جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد و افزودند: "آمریکا و هم‌پیمانانش از هیچ هدفی در سوریه به نتیجه نخواهند رسید."

 

 

 

ایشان همچنین به تبیین حضور ایران در سوریه و عراق پرداختند و گفتند که ایران در این کشورها به دو دلیل عمده حضور داشت: اول، حفظ حرمت اعتاب مقدسه مانند سامرا و کربلا و جلوگیری از تخریب این مکان‌های مقدس توسط داعش، و دوم، مسئله امنیت ملی ایران، چرا که اگر این ناامنی‌ها در سوریه و عراق مهار نمی‌شد، خطر گسترش آن به ایران وجود داشت.

 

 

 

رهبر انقلاب اسلامی توضیح دادند که نیروهای ایرانی در سوریه و عراق به‌طور مستشاری عمل کرده‌اند، به این معنا که آنها برای آموزش، سازماندهی و کمک به نیروهای محلی به این کشورها اعزام شدند، نه به‌عنوان نیروهای نظامی جایگزین ارتش‌های این کشورها.

 

 

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان بر اهمیت بسیج جوانان در این منطقه و نقش موثر نیروهای مستشاری ایرانی در شکست داعش تأکید کردند و گفتند که این نیروها با هدایت و راهبری مناسب توانستند مقاومت را سازماندهی کرده و پیروزی‌های مهمی به دست آورند.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها