آخرین اخبار
۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
بازدید:۱۸۴۴
صد آنلاین | سیب بیشترین میزان مواد مفیدی که نه تنها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و انسان را از ابتلا به بیماری‌های عروقی و قلبی حفظ می‌کند، دارد. «اسید مالیک » و « تار تاریک » در سیب باعث مهار رشد باکتری‌های بیماری زا در لوله گوارش می‌شود. غذاهای حاوی مقادیر زیاد(کوئرستین) از قبیل سیب باعث بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی خون و کاهش میزان تخریب کلسترولLDL به علت اکسیداسیون می‌شود.
کد خبر : ۱۲۹۷۹۲
 
مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها