بیگی نژاد با اشاره به کند شدن روند معاملات در بازار مسکن، گفت: «در حال حاضر، بازار مسکن با کاهش قدرت خرید روبرو است که این امر باعث شده معاملات در بخش خرید و اجاره با کندی مواجه باشد. همچنین، معاملات در برخی مناطق نسبت به دیگر مناطق استقبال بیشتری دارد و این امر موجب شده قیمت میانگین در این مناطق بالاتر از سایر مناطق باشد».
وی همچنین ادامه داد که بر اساس بررسیهای صورت گرفته، اگرچه توان خرید آپارتمان در برخی مناطق شمالی کاهش یافته است، اما به نظر میرسد سهم مناطق میانی و پاییندست به تدریج افزایش یافته است.
نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران تصریح کرد: «بیشترین افزایش قیمت مربوط به منطقه ۲۲ تهران بوده که شاهد رشد ۳۴ درصدی در قیمتها بودهایم. پس از آن، منطقه یک با رشد ۳۰ درصدی و منطقه ۲۰ با رشد ۳۰ درصدی قرار دارند. در دیگر مناطق نیز افزایش قیمتها به شرح زیر بوده است: منطقه ۳ با رشد ۶.۵ درصد، منطقه ۲ با رشد ۷.۵ درصد و منطقه ۱۰ با رشد ۱۰ درصد».
بیگی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: «مقایسه قیمتهای پیشنهادی فروش در ماههای مهر و آبان نشان میدهد که تغییرات قیمت در این بازه زمانی در بازار مسکن به ویژه در مناطق مذکور، چندان محسوس نبوده است».