به گزارش صدآنلاین، بعد از اتفاقات پیش آمده در دربی پایتخت که با شکست ابی پوشان همراه بود، حواشی زیادی پیرامون داوری و کریهای هواداری پیش آمده است.
به همین خاطر فرشید سمیعی سخنگو و معاون حقوقی باشگاه در گفت و گویی با رسانه رسمی استقلال توضیحاتی را پیرامون وضعیت تیم ارائه کرده است.
سمیعی در خصوص شکست استقلال مقابل پرسپولیس گفت: این شکست چیزی از ارزشهای بازیکنان خوب ما و آقای ساپینتو و همکارانش کم نمیکند. استقلال نمایش خوبی را در دربی ارائه کرد و موقعیتهای خوبی هم داشتیم و میشد پیروز میدان باشیم. بد شانس بودیم. امسال ما مشکلات بسیار و سختیهای زیادی داشتیم ولی با وجود همه این سختیها و حواشی مختلفی که داشتیم، این تیم هنوز در کورس قهرمانی است و این بسیار ارزشمند است. بابت نتیجه دربی از هواداران عذرخواهی میکنیم و این قول را میدهیم که برای هر دو جام تا آخرین لحظه تلاش میکنیم. به تیم و کادرفنی استقلال ایمان داریم و مطمئن هستیم با حمایت هواداران به موفقیت میتوانیم برسیم. به تیم خوب خودمان بابت تلاششان خدا قوت میگویم.
او درباره موضوع حذف استقلال از آسیا هم اظهار داشت: این موضوع درست نیست. اظهارات و گمانه زنیهایی که در این خصوص در رسانههای مختلف و فضای مجازی مطرح میشود، به خاطر نداشتن اطلاعات درست است. استقلال همه موارد لازم پنج گانه را بارگذاری کرده و هنوز هیچ جلسهای برای تصمیم گیری برگزار نشده و مشخص نیست چه تیمهایی مجوز حضور در آسیا را کسب میکنند. بررسی مدارک هنوز آغاز نشده است. همه پیگیریها را انجام داده و میدهیم. از هر روزنه و شانسی که باشد، استفاده میکنیم.
سمیعی درباره داوری دربی هم اظهار کرد: داوری عملکرد خوبی نداشت. دادن کارت زرد اشتباه (به تشخیص کارشناسان متعدد) به مدافع میانی تیم آن هم قبل از دقیقه ۲۰ مسابقه، یعنی استرس و با ترس بازی کردن در دقایق طولانی باقی مانده. در یک صحنه هم که تصاویرش منتشر شد، پیراهن چشمی کاملا کشیده شد و یک پنالتی صد درصدی گرفته نشد. خیلی از خطاهای اطراف محوطه جریمه و میانه میدان میشد اصلا اعلام نشوند.
سخنگوی باشگاه استقلال افزود: خیلی از خطاها اشتباه اعلام شد و روی روند تهاجمی ما اثر گذاشت. حتی خطایی که منجر به گل پرسپولیس شد هم خطا نبود. با این وضعیت داوری و توقف مداوم بازی با سوتهای داور، ریتم تیمی ما بارها آسیب داد. ما حتما شکایت خود را از قضاوت حیدری به فدراسیون و سازمان لیگ اعلام خواهیم کرد. برای یک داوری عادلانه، var یک قسمت از این پروسه است و باید همزمان به دنبال تربیت و آموزش داوران جوان برای انجام این پروسه به نحو عالی باشیم که اگر این موارد انجام نشود، بعید بدانم var به تنهایی حلال همه مشکلات باشد.