به گزارش صد آنلاین، اینکه این روزها رژیم صهیونیستی دست به اقدامات مختلفی میزند، به دلیل آن است که آنان هدفی را دنبال میکنند. بمباران غزه و لبنان و ادامه دار شدن جنگ در آن نواحی، آغاز حمله به سوریه و تهدید بشار اسد به ترور و حالا احتمال درگیری و جنگ با مقاومت اسلامی عراق و حشدالشعبی همگی در این راستاست که اسرائیل به خوبی میداند این جنگ، برای او نه یک جنگ جهت کسب امتیاز، بلکه جنگی برای بقا و حفظ موجودیتاش است. رهبری در دیدار خود با شهید هنیه گفته بود که این نبرد برای اسرائیل بر سر وجودش است و شما(یعنی فلسطینی ها) نیز در همین چهارچوب مجاهدت میکنید و ما هم از شما حمایت خواهیم کرد. خود شخص نتانیاهو در سخنرانی کنگره آمریکا این نبرد را جنگ نهایی عنوان کرد، البته او با گمان این که پیروز خواهند شد این حرف را زد.
اگر شاهدیم که اسرائیل دست به اقداماتی نظیر حمله به ایران میزند و مهمان گرانسنگ ما یعنی شهید هنیه را به شهادت میرساند به خوبی از این موضوع آگاه است که ایران نیز به این جسارات او پاسخ میدهد و شعله درگیری افزایش پیدا میکند. اسرائیل با دست زدن به این اقدام یا گسترش جنگ به محدوده عراق و سوریه قصد دارد یک جنگ بزرگ منطقهای را راه اندازی کند که از قِبل آن پای آمریکاییها به منطقه باز شود.
در زمان بایدن تا زمان آخرین روز ریاستجمهوریاش آمریکا مستقیما وارد درگیری منطقه نشد گرچه آنان در این مدت کمکهای بسیاری را متوجه اسرائیلی ها کردند. آمریکا با توجه به این منافعش در منطقه بیش از پیش به خطر میافتاد و احتمال وسعت بزرگ درگیری برایش خطرناک بود خود را وارد این معرکه نکرد. ضمن اینکه وجود این جنگ بزرگ منطقه ای از لحاظ انرژی هم برای آمریکاییها سخت و دشوار خواهد بود و همه این ها دلایلی بود که آنان تصمیم گرفتند در زمان بایدن و دولت دموکراتها وارد درگیری مستقیم در منطقه نشوند.
اسرائیل به خوبی از این موضوع آگاه است که در وضعیت زوال قرار گرفته است و تزلزل موقعیتاش بیش از پیش عیان شده. آنان میدانند که ترور و تخریب نتیجه جنگ را مشخص نخواهد کرد و با این روشها دستاوردهای نظامی برای آنان کسب نخواهد شد. جنگ یعنی اینکه درحال حاضر بیش از یکسال از جنگ میگذرد و اسرائیل با حاضر کردن لشکرهای متعدد در غزه و مرز لبنان هنوز در متوقف کردن مقاومت اسلامی حماس و حزب الله ناتوان است.
با آمدن دونالد ترامپ که وفادارترین شخص به اسرائیل است؛ نتانیاهو این امید را دارد که با وارد کردن پای او به منازعه و درگیری اهداف خودش را پیگیری نماید. او میخواهد از این طریق با استفاده بیشتر از ظرفیت نظامی و اطلاعاتی آمریکا ضربه محکم تری به مقاومت وارد کند. اما با توجه به اینکه خود آمریکا امروزه درگیریهای بیشتری دارد و بحرانهای مختلفی این کشور و متحدانش را با چالش مواجه کرده است بعید است که ترامپ بخواهد که مستقیما وارد درگیری شود. ضمن اینکه باید توجه داشت که امروزه پایگاههای بسیاری از سوی آمریکایی ها در عراق دایر است و اگر آمریکا با اسرائیل به این کشور حمله کند، بیش از این اسرائیل درگیر شود، ضرر برای آمریکاییها خواهد بود. چرا که مواضع آنان مورد هدف واقع خواهد شد.
عصر ایران