۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰

گنده لات ها در دام پلیس

گنده لات ها در دام پلیس
بازدید:۳۰۲
صد آنلاین | معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری اراذل و اوباشی که در پی درگیری، نظم عمومی را اختلال و موجب رعب و وحشت شهروندان در خیابان ولیعصر (عج) تهران شده بود خبر داد.

به گزارش صد آنلاین،  سرهنگ اکبر موسوی گفت: ماموران پایگاه هشتم پلیس اطلاعات تهران خبری را درباره درگیری یکی از اراذل و اوباش در محدوده خیابان ولی عصر (عج) تهران دریافت کردند که متهم با عربده‌کشی، موجب رعب و وحشت شهروندان شده بود.

 



وی با اشاره به اینکه پاتوق متهم در قهوه خانه‌ای در محدوده خیابان ولی عصر (عج) تهران شناساسیی شد افزود: در یک عملیات پلیسی متهم در مخفیگاهش دستگیر و به جرم ارتکابی اعتراف کرد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران در پایان گفت: اولویت پلیس، همواره برخورد با افراد شرور و برهم زنندگان نظم عمومی است.
میزان

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها