۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳

زورگیران بی رحم با سلاح سرد بلای جان مردم می شدند

زورگیران بی رحم با سلاح سرد بلای جان مردم می شدند
بازدید:۳۴۹
صد آنلاین | سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری دو نفر سارق زورگیر حرفه‌ای که با شگردهای متفاوت اقدام به سرقت از شهروندان می‌کردند، خبر داد.

 

به گزارش صد آنلاین، سرهنگ کیومرث حسنوند بیان داشت: پیرو اجرای طرح مبارزه با سارقان و زورگیران، عوامل کلانتری 103 گاندی حین گشت زنی در حوزه استحفاظی به یک خودرو 206 دارای دو نفر سرنشین مشکوک شده و جهت بررسی موضوع اقدام نمودند.

 

این مقام انتظامی ادامه داد: متهمان با مشاهده ماموران به سرعت از محل به صورت خطرناکی متواری شدند. طی یک تعقیب و گریز ماموران گشت کلانتری با اجرای طرح مهار موفق شدند خودرو متهمان را متوقف کنند.

 

 

 

 

سرهنگ حسنوند ادامه داد: در بازرسی از خودرو متهمان دو دستگاه تلفن همراه مسروقه، یک دستگاه شوکر، دستبند پلیسی و دو قبضه سلاح سرد کشف و در بررسی های بیشتر مشخص شد که این سارقان با شیوه های مختلف از جمله جعل عنوان و استفاده از پوشش پلیس، از شهروندان اخاذی و اموال باارزش ایشان را سرقت می‌کردند. پس از انتقال متهمان به کلانتری، به جرم خود مبنی بر سرقت به شیوه زورگیری اعتراف ‌کردند و تا کنون دو نفر از شکات آنها شناسایی شده‌اند.

سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: متهمان به جهت کشف جرائم احتمالی و شناسایی شکات دیگر به مقام قضائی معرفی شدند./ سایت جنایی

 
لینک کپی شد
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها