آخرین اخبار
۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰

آمریکا: اگر تهران به هر شکلی پاسخ دهد، ما به دفاع از اسرائیل ادامه خواهیم داد

آمریکا: اگر تهران به هر شکلی پاسخ دهد، ما به دفاع از اسرائیل ادامه خواهیم داد
بازدید:۷۹۴
صد آنلاین | «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که «اسرائیل حق داشت به آن حمله پاسخ دهد. ما از حق آنها برای این کار حمایت کردیم. آنها جمعه شب پاسخ دادند. ما معتقدیم این باید پایان این ماجرا باشد.»میلر هم‌چنین ادعا کرد: «اگر ایران به هر شکلی پاسخ دهد، ما به دفاع از اسرائیل ادامه خواهیم داد.»
کد خبر : ۱۲۲۹۰۷
به گزارش صد آنلاین،  «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که حمله اسرائیل علیه ایران «متناسب» بوده و نباید به تشدید تنش‌های بیشتر از سوی ایران منجر شود.
 
 
 
 
 
 
میلر در یک نشست خبری گفت: «اسرائیل حق داشت به آن حمله پاسخ دهد. ما از حق آن‌ها برای این کار حمایت کردیم. آن‌ها جمعه شب پاسخ دادند. ما معتقدیم این باید پایان این ماجرا باشد.»
 
میلر هم‌چنین ادعا کرد: «اگر ایران به هر شکلی پاسخ دهد، ما به دفاع از اسرائیل ادامه خواهیم داد.»
 
سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی توصیه رئیس‌جمهور جو بایدن را برای هدف قرار ندادن سایت‌های هسته‌ای و نفتی ایران رعایت کرده است.
 
وی گفت: «پاسخ اسرائیل محدود به سایت‌های نظامی بود که با توجه به نوع حمله ایران کاملاً مناسب بود.
ایسنا
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها