به گزارش صد آنلاین، مجموعه رستوران های زنجیره ای آمریکایی غذای آماده «مک دونالد» هفته پیش با بحران تجاری و افکار عمومی روبرو شد، چرا که یک نفر در اثر خوردن همبرگر این رستوران درگذشت و چندین موارد دیگر بیماری نیز مشاهده شد.
به گزارش «رویترز»، شیوع باکتری «ای.کولای» در همبرگر «کوارتر پاوندر» مک دونالد منجر به یک مرگ و تقریباً 50 مورد بیماری در سراسر مناطق غرب و غرب میانه آمریکا شد، که باعث شد این شرکت فوراً محصول مذکور را از منوی رستوران های خود در دوازده ایالت از جمله کلرادو، کانزاس و یوتا حذف کند. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده در حال تحقیق درباره این موضوع است، و مک دونالد در حال همکاری برای شناسایی منبع آلودگی با تمرکز بر پیاز و گوشت گاو است. یافته های اولیه از وزارت کشاورزی آمریکا نشان می دهد که پیاز ممکن است مسئول این شیوع بوده باشد.
حادثه 24