بازدید:۸۴۳۶
صد آنلاین | از بهترین خوراکی هایی که با مزاج فصل بهار سازگاری دارد، استفاده از کاهو سکنجبین و آش های ساده و رقیقی است که در تهیه آنها از برنج و سبزیجات استفاده شده باشد.
غذاهایی مانند بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، آش شبدر و قره قروت؛ چلو گشنیز با گوشت. حبوبات با طبع خنک مانند ماش، نخود فرنگی و جو.
همچنین از نوشیدنی های فصل، شربت خیار و سکنجبین، شربت زرشک و نارنج و شربت لیمو را میتوان نام برد.
البته در افرادی که از مشکلات معده رنج میبرند یا سو مزاج سرد دارند باید در مصرف این شربتهای بهاری احتیاط کنند.