به گزارش صد آنلاین، سرهنگ اکبر محمدجعفری از برداشت غیرمجاز اینترنتی از حساب یکی از شهروندان تبریزی با ارسال لینک جعلی بسته معیشتی خبر داد و اظهار داشت: شهروندی که قربانی پیام جعلی بسته معیشتی شده بود با اقدام به موقع کارشناسان پلیس فتا به حق خود رسید.
وی افزودد: با مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتای استان و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکیاش، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد شهروند مالباخته به پیام ارسالی از شماره شخصی مبنی بر دریافت بسته معیشتی اعتماد کرده و با کلیک برروی لینک اعلامی و با در درج اطلاعات حساب بانکی خود در بخش خواسته شده بلافاصله از حساب بانکی وی مبلغ یک میلیارد و 100 میلیون ریال برداشت غیرمجاز صورت می گیرد.
محمدجعفری اعلام کرد: کارشناسان پلیس فتا با بررسی های فنی و تخصصی موفق به شناسایی فرد کلاهبردار شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی اقدامات لازم پیرامون موضوع صورت گرفت.
وی بیان کرد: خوشبختانه با تلاش و پیگیری های دقیق و همچنین اقدام به موقع و سریع کارشناسان پلیس فتای استان مبلغ برداشتی به حساب فرد قربانی عودت و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال شد.
رئیس پلیس فتا استان به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد: به هیچ عنوان از طریق لینکهای ارسالی در شبکههای اجتماعی و پیامکی اقدام به نصب اپلیکیشنهای جعلی نکنند، زیرا که این گونه اقدامات ترفندی در جهت کلاهبرداری است.
محمدجعفری به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد: بر روی پیامک ها و لینک های جعلی ارسال شده تحت هیچ شرایطی کلیک نکرده و در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجه شدند موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس WWW.fata.gov.ir یا تماس با مرکز فوریت های سایبری به شماره 096380 گزارش کنند.
مهر