۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
بازدید:۴۹۰
صد آنلاین | بوی بد بدن که گاه‌گاهی رخ می‌دهد جنبه عادی زندگی هر فردی است اما وقتی این بو آنقدر آزاردهنده می‌شود که حتی با استفاده از دئودورانت‌ها هم برطرف نمی‌شود، موضوع جدی است. این نوع بوهای بد بدن ربطی به تعریق یا حمام نکردن ندارند و مشکلاتی در بدن است که از آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
کد خبر : ۱۱۴۱۶۶

بوی بد بدن نشانه چیست ؟ | این نوع بوهای بد بدن ربطی به تعریق یا حمام نکردن ندارند

به گزارش صد آنلاین، وقتی بدن کمی بو بگیرد طبیعی است، اما گاهی‌اوقات از بدن بوهای خاصی منتشر می‌شود که علامت مشکلاتی خاص در بدن است و باید به آنها توجه شود. بوی بد بدن که گاه‌گاهی رخ می‌دهد جنبه عادی زندگی هر فردی است اما وقتی این بو آنقدر آزاردهنده می‌شود که حتی با استفاده از دئودورانت‌ها هم برطرف نمی‌شود، موضوع جدی است.

 

این نوع بوهای بد بدن ربطی به تعریق یا حمام نکردن ندارند و مشکلاتی در بدن است که از آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. پاهای بدبو

اگر پاهایتان حتی پس از شستشو، بوی بد می‌دهند، ممکن است گرفتار عفونت قارچی شده باشید. نوعی عفونت قارچی به نام پای ورزشکاران وجود دارد که پاها را بدبو می‌کند و درصورت درمان نشدن، فرد را در خطر گسترش عفونت قرار می‌دهد.

 

۲. نفس بدبو

وجود تجمع باکتری در دهان به‌دلیل نداشتن بهداشت مناسب دهان، نفس را بدبو می‌کند. اما اگر به بهداشت دهان‌تان اهمیت می‌دهید ولی هنوز هم نفس‌تان بدبو است، احتمال بیماری و عفونت‌های لثوی وجود دارد.

خشکی دهان هم موجب بدبویی نفس می‌شود، زیرا بزاق معمولا دهان را تمیز می‌کند و نبود آن دهان را بدبو می‌کند.

رژیم غذایی هم ممکن است نفس‌تان را بدبو کند. خوردن مواد خوراکی بودار مانند سیر، پیاز و برخی ادویه‌ها هم نفس را موقتا بدبو می‌کنند. اما نفس بدبوی مزمن خبر از بیماری‌هایی چون دیابت، بیماری کبدی، مشکلات کلیوی یا بیماری‌های گوارشی می‌دهد.

  • بوی بد بدن نشانه چیست ؟ | این نوع بوهای بد بدن ربطی به تعریق یا حمام نکردن ندارند

۳. تعریق بیش از حد

تعریق، هنگام قرار گرفتن در فضای گرم یا موقع ورزش عادی است اما اگر دایما عرق می‌کنید، احتمالا به هیپرهیدروز (تعریق غیرطبیعی) مبتلا شده‌اید. این وضعیت معمولا عوارض جانبی بیماری‌هایی چون دیابت، عفونتی در بدن، تغییرات هورمونی، یائسگی یا مشکلات تیروئیدی است.

درضمن یکسری از داروهای ضدافسردگی و مسکن‌ها هم موجب تعریق بیش از حد می‌شوند.

به‌طور کلی اگر بدن‌تان بوی میوه‌ای یا شیرین می‌دهد، علامت کتواسیدوز دیابتی (دیابت حاد و خطرناک) است و به مراقبت‌های فوری پزشکی نیاز دارید. بوی شبیه آمونیاک یا سفیدکننده نشاندهنده مشکلات کلیوی یا کبدی است. همچنین استشمام بوی شبیه ماهی علامت عفونت باکتریایی است.

اگر بوی بد بدن‌تان دایمی است و با رعایت بهداشت و شستشوی کافی هم برطرف نمی‌شود، حتما به پزشک مراجعه کنید تا علت واقعی آن را کشف کنید./ همشهری

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها