آخرین اخبار
۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
بازدید:۳۵۰
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: اموال تأمین اجتماعی متعلق به صاحبان اصلی آن و کارگران و بازنشستگان است و براساس ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری، در مورد اموالی که متعلق به مردم است باید رعایت امانتداری صورت گیرد.
کد خبر : ۱۱۳۲۲۶

 نشست جمعی از اعضای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری صبح امروز در خانه کارگر مرکز برگزار شد.

 در این نشست حسن صادقی (رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) ضمن تبریک به مناسب فرارسیدن هفته وحدت و میلاد با سعادت حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) و امام جعفر صادق(علیه السلام) گفت: اموال سازمان تأمین اجتماعی متعلق به جامعه کارگری و بازنشستگی است. جامعه کارگری شاغل و بازنشسته کشور بایستی به تأسی از مفهوم نامگذاری هفته وحدت، انسجام و وحدت خود را تقویت کنند تا مانع از تضییع شدن حق و حقوق خود و اموال سازمان تأمین اجتماعی شوند.

 

 

صادقی در ادامه گفت: تأمین اجتماعی یک صندوق غیردولتی است و بودجه دولتی ندارد؛ اموال تأمین اجتماعی متعلق به افرادی است که در آن بیمه پردازی می‌کنند و براساس ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری، در مورد اموالی که متعلق به مردم است باید رعایت امانتداری صورت گیرد. پس می‌توان نتیجه گرفت تعرض به اموال سازمان تأمین اجتماعی که متعلق به کارگران و بازنشستگان است، تعرض به حق الناس و خلاف ابلاغیه رهبری است. حال سوال ما از وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی این است که به چه دلیل هرچند وقت یکبار باید فریاد ما بازنشستگان به گوش شما مسئولان برسد؟

 

 

او افزود: چرا عملکرد مسئولان اجرایی به گونه‌ای است که حتماً باید به میدان بیاییم؟ مگر دوران بازنشستگی دوران استراحت و آرامش ما نیست؟ جناب آقای میدری این بار خبری در رسانه‌ها مخابره شد، تحت عنوان تخلف میلیاردی شستا که جامعه کارگری و بازنشستگی کشور را در شوک فرو برده است. اکنون فریاد می‌کنیم که به داد سرمایه ما بازنشستگان برسید.

 


صادقی ادامه داد: سرپرست شستا که بعد از حدود یک سال همچنان صلاحیت فردی خود را کسب نکرده است که قانوناً مدیر عامل شود، در انتهای دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی توافقنامه‌ای را امضاء کرده است که به قول خودش (جوابیه‌ی شستا) حدود ۳ میلیارد دلار است! با چه مجوزی؟ آیا نهادهای تصمیم گیرنده سازمان همچون هیئت امناء و هیئت مدیره و.... موافقت کرده اند؟ در مطلبی چاپ شده در یکی از روزنامه‌‌ها به صراحت به مخالفت کتبی و رسمی سازمان تأمین اجتماعی اشاره شده است، آیا ممکن است این کلام درست باشد؟ یعنی مالک ۹۰ درصدی شستا با این معامله مخالفت کرده باشد، اما نماینده حقیقی مالک که همچنان سرپرست هست خودسرانه این کار را انجام داده است؟

 

 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: از شما تقاضا داریم شخصا در این موضوع مداخله نمایید. ابهامات زیادی در این موضوع وجود دارد. آیا واقعاً صرفاً توافقنامه بوده است؟ آیا واقعا پرداختی حدود ۱.۰۰۰میلیارد تومان صورت گرفته است؟ آیا واقعا سازمان به دلایل کارشناسی مخالف این خرید بوده است؟ آیا این معامله که ظاهراً در سامانه بورس نیز افشا شده است به نفع ما بازنشستگان است؟ از شما درخواست رسیدگی فوری به این موضوع بسیار مهم و حیاتی را داریم.

 

 

صادقی در پایان گفت: امروز از پشت تریبون و در محیط سر بسته به این معضلات پرداختیم. متذکر می شویم که در صورت تعرض به اموال سازمان تأمین اجتماعی، آستانه تحمل این قشر زحمتکش به مرز هشدار خواهد رسید. ما ناگزیز هستیم از اموال خود دفاع کنیم. کارگران شاغل و بازنشسته که نیمی از عمر شریف خود را بدون هیچ توقعی در راه تولید و خدمت به کشور سپری کرده‌اند، به دور از انصاف است که در کف خیابان‌ها به دنبال دفاع از اموال خود و حفظ حق و حقوق طبیعی خود باشند.

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها