به گزارش صد آنلاین، تن ماهی یک مادهی غذایی خوشمزه و مغذی و در دسترس است که هنگام کمبود وقت و نداشتن فرصت کافی برای آشپزی میتواند ناجی ما باشد. با تن ماهی میتوان انواع غذاهای خوشمزه و سریع را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. تن ماهی ها انواع و اقسام مختلف چون کنسرو تن ماهی ساده، کنسرو ماهی تن با شوید، تن ماهی با روغن زیتون، کنسرو ماهی تن با فلفل و... دارند اما کدام یک از انواع تن ماهی ها سالم تر است و کدام نوع تن ماهی را بهتر است مصرف نکنیم.
سالمترین نوع تن ماهی چیست؟
سالمترین نوع تن ماهی، تن ماهی در نمک است، این تن ماهی ها داخل آب نمک تولید می شوند و هیچ روغن افزوده ای در آنها وجود ندارد. این نوع تن ماهی ها که سرشار از پروتئین هستند، کم کالری بوده و برای افراد دارای رژیم کاهش وزن و افراد ورزشکار مفید هستند.
بهتر است تن ماهی هایی که در ادامه معرفی می کنیم با احتیاط مصرف کنید:
تن ماهی در روغن زیتون
ترکیب ماهی و روغن زیتون برای بسیاری افرباد دلچسب است اما معمولا کیفیت روغن زیتون هایی که با ماهی ترکیب می شوند، پایین است بنابراین توصیه می شود از مصرف این نوع تن ماهی ها اجتناب نمایید.
تن ماهی در روغن گیاهی
پرفروشترین تنهای ماهی روغنهای گیاهی دارند و این روغنها کیفیت پایینی داشته و از دانههای تراریخته مثل آفتابگردان،ذرت، سویا،کانولا و... گرفته میشوند. این دانههای تراریخته موجب التهاب در بدن انسان شده و میتوانند دلیل انسداد عروق و سرطان در بدن باشند.
تن ماهی طعم دار
تن ماهی های طعمدار معمولاً با طعم شوید یا فلفل در بازار ارائه میشوند،روغنهای این تن ماهیها هم از دانههای تراریخته گرفته می شوند و سبزیجاتی هم که در این تن ماهی ها استفاده می شوند، کیفیت پایینی دارند.