۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵

آخرین وضعیت چهارمین مفقودی معدن شازند

آخرین وضعیت چهارمین مفقودی معدن شازند
بازدید:۶۰۲
صد انلاین | معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، از اعزام ماشین‌آلات سنگین جدید برای جست‌وجوی پیکر چهارمین فرد مفقودی در معدن شازند خبر داد.

 

به گزارش صد آنلاین، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، از اعزام ماشین‌آلات سنگین جدید برای جست‌وجوی پیکر چهارمین فرد مفقودی در معدن شازند خبر داد.

 

آخرین وضعیت چهارمین مفقودی معدن شازند

 

 

 

 

بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: ماشین‌آلات سنگین جدید برای ادامه جستجوی پیکر چهارمین فرد مفقودی در معدن شازند درخواست شد که بلافاصله به محل اعزام شد.

 وی افزود: همه تلاش‌ها برای پیدا کردن چهارمین پیکر مفقودی این حادثه به کار گرفته شده، اما به واقع حجم آوار بسیار زیاد است.

وی بیان کرد: در مکانی که احتمال وجود چهارمین پیکر داده شده، سنگ‌هایی با وزن میلیون تنی قرار دارد که برداشت آن‌ها شاید ماه‌ها به طول انجامد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: زمان قطعی برای پیدا شدن پیکر چهارمین مفقودی حادثه معدن شازند را نمی‌توان اعلام کرد، اما امیدواریم هرچه سریعتر پیدا شود.

معدن شماره پنج شازند در جاده اراک - توره صبح روز یکشنبه ۲۷ خردادماه جاری ریزش کرد و چهار کارگر در آن محبوس شدند که تاکنون پیکر ۳ کارگر خارج شده و تلاش‌ها برای پیداکردن پیکر یک کارگر دیگر ادامه دارد.

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها