۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰

اولین گام پزشکیان برداشتن فیلترینگ است

اولین گام پزشکیان برداشتن فیلترینگ است
بازدید:۲۸۸
صد آنلاین |  کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اولین قدم پزشکیان برداشتن فیلترینگ است. معنا ندارد در شرایط معمولی در کسب و کار مردم اختلال وارد شود. زندگی چهار میلیون نفر از مردم، از طریق فضای مجازی تأمین می‌شد اما دچار اختلال شده است.

به گزارش صد آنلاین،   کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اولین قدم پزشکیان برداشتن فیلترینگ است. معنا ندارد در شرایط معمولی در کسب و کار مردم اختلال وارد شود. زندگی چهار میلیون نفر از مردم، از طریق فضای مجازی تأمین می‌شد اما دچار اختلال شده است.

 

اولین گام پزشکیان برداشتن فیلترینگ است

 

وی افزود: آقایان می‌خواستند سالی یک میلیون شغل تولید کنند اما با یک قدم فیلتر کردن، چهار میلیون شغل را از بین بردند. لذا اولین قدم ایشان برداشتن فیلترینگ است و مردم این توقع را از دکتر پزشکیان دارند چون که گفت: اگر نتوانم، کنار می‌روم.

کرباسچی گفت: همین قدر که دولت مزاحم مردم نشود و آنان بتوانند به صورت عادی زندگی کنند، کفایت می‌کند؛ چون مردم می‌توانند برای خودشان زندگی کنند./جماران

 

مهر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها