۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۴
امروز در کهگیلویه و بویر احمد اتفاق افتاد؛

دستگیری مهاجم ۱۷ ساله در بهمئی/ پلیس مجبور به شلیک گلوله به پای قاتل شد

بازدید:۱۶۳۰
صد آنلاین | فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی در استان کهگیلویه  و  بویراحمد از دستگیری فردی که صبح امروز یکشنبه سیزدهم فروردین‌ماه چند شهروند را در بخش سرآسیاب یوسفی از توابع این شهرستان با چاقو مجروح و یک نفر را هم به قتل رسانده بود، خبرداد.

 "سرهنگ فرزین جمشیدی" با بیان اینکه، ساعت ۲:۴۵ دقیقه بامداد، صبح امروز یکشنبه سیزدهم فروردین، برابر تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر چاقو خوردگی ۲ شهروند در بخش سرآسیاب یوسفی شهرستان بهمئی، بلافاصله ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند، اظهارداشت: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد جوانی ۱۷ ساله اهل شهرستان‌ بهمئی از توابع استان کهگیلویه وبویراحمد به دلایل نامعلومی ۲ شهروند را با چاقو مجروح کرده است که یکی از آنها در دَم فوت کرد و مجروح دیگر در بیمارستان شهید زاده شهرستان بهبهان استان خوزستان بستری است.

 

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بهمئی  در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ماموران نیروی انتظامی به محل حادثه مراجعه کردند که ضارب با سلاح سرد یکی از ماموران را زخمی کرد و ماموران مجبور شدند با شلیک به پای مهاجم از ادامه درگیری جلوگیری کنند.

 

 

جمشیدی افزود: مُتهم در محل وقوع جُرم دستگیر و به مَقر انتظامی انتقال داده شد و افراد مصدوم نیز توسط آمبولانس اورژانس به بیمارستان اعزام شدند.

به گزارش صد آنلاین به نقل از ایلنا، در پی این حادثه تاکنون سه نفر دستگیر شدند. 

 

 

انتهای پیام/3333

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها