صدآنلاین |ماهوارهبر «قائم 100» برای اولینبار توانست ماهواره ایرانی «ثریا» را به مدار 750 کیلومتری زمین برساند. این برای نخستین بار است که ایران یک ماهواره را در مدارهای بالاتر از 500 کیلومتر با موفقیت قرار میدهد.
صد آنلاین |سامسونگ از گوشی های گلکسی اس ۲۴ مجهز به هوش مصنوعی جدید خود رونمایی می کند که آن غول فناوری درباره آن اعلام کرده "عصر جدیدی از گوشی های تلفن همراه هوشمند" را آغاز می کند. آن گوشی ها دارای قابلیت ترجمه بلافاصله برای تماس های صوتی و متنی هستند اما قیمت آن ها تا ۱۲۴۹ پوند نیز خواهد بود.
صد آنلاین |تیمی از دانشگاه نورث وسترن راه جدیدی را برای تولید الکتریسیته نشان داده اند. آن ها دستگاهی به اندازه یک کتاب را که روی خاک قرار می گیرد و نیرویی را که در اثر شکستن خاک توسط میکروب ها ایجاد می شود (تا زمانی که کربن در خاک وجود داشته باشد) جمع آوری می کند، معرفی کردند.
صد آنلاین |پژوهشگران کره جنوبی، نوعی ربات پوشیدنی ابداع کرده اند که به سالمندان و افراد مبتلا به ضعف عضلانی کمک می کند تا فعالیت های روزانه خود را انجام دهند و حتی کوهنوردی کنند
صد آنلاین |یک میمون کلون شده (شبيه سازي شده) به نام رترو (Retro) در روز ۱۶ ژوئیه ۲۰۲۰ متولد شد و با زنده ماندن برای بیش از دو سال فراتر از انتظار عمل کرده و امیدها برای درمان های پزشکی را افزایش داد