واشنگتن باید شرایط خروج نیروهای خود را فراهم کند

امریکا و سوریه بعد از اسد

تصمیماتی که ایالات متحده در آینده نزدیک می‌گیرد، بر توانایی رژیم تازه برای گسترش حاکمیت خود در سراسر سوریه و بازسازی کشور تأثیر خواهد گذاشت.

گالانت از کنست استعفا داد

رسانه‌های عبری زبان از استعفای وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی از پارلمان این رژیم خبر دادند.

وزیر صهیونیست رهبر انصارالله را به ترور تهدید کرد

یک وزیر رژیم صهیونیستی سید «عبدالملک بدر الدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن را تهدید به ترور کرد.

دنیای بدون یک جنایتکار نزدیک شد | نتانیاهو به سرطان مبتلا شده است

صد آنلاین | شبکه ۱۲ عبری اسرائیل خبر داد به طور رسمی اعلام شده است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر ۷۵ ساله این رژیم به سرطان پروستات مبتلا شده است .

مقام حماس: در مذاکرات خواستار توقف جنگ و بازسازی غزه هستیم

اسامه حمدان می‌گوید حماس در مذاکرات بیشترین انعطاف را نشان داده مشروط به اینکه جنگ متوقف شده و غزه بازسازی شود.

عراقچی: بار‌ها به بشار توصیه کردم با ترکیه وارد مذاکره شود

وزیر امور خارجه گفت: سوریه یک دولت مستقل بود و در تصمیم‌گیری‌ها مستقل عمل می‌کرد.

زخمی شدن یک صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو در الخلیل

یک صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو در شمال الخلیل در کرانه باختری زخمی شد.

شورای امنیت درخصوص یمن و اسرائیل جلسه اضطراری تشکیل می‌دهد

نماینده دائم رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: شورای امنیت در ۳۰ دسامبر برای رسیدگی به حملات انصارالله یمن به اسرائیل جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد.

فشار‌های رژیم صهیونیستی برای درج نام انصارالله یمن در لیست تروریسم اروپا

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به هیئت‌های دیپلماتیک این رژیم در اروپا دستور داده تا برای درج نام انصارالله یمن در لیست تروریسم تلاش کنند.
رسیدن امریکا و اسرائیل به مقصود خود

پشت پرده آنچه در سوریه گذشت

علی اکبر ولایتی در یادداشتی می نویسد: به دولت‌های منطقه یادآوری می‌کنم که بترسند از روزی که هر بلایی سر سوریه آمده توسط تروریست‌هایی دیگر که راهی انحرافی را به نام اسلام در پیش گرفته اند بر سر آنها نیز بیاید. در آن روز پشیمانی برایشان سودی نخواهد داشت. به دوستان خود در ترکیه می‌گوییم که هر نوع کمک به آتش افروزی به سرعت گریبان آنها را خواهد گرفت لذا قدری اندیشه کرده و به سرنوشت خائنان به مردم مسلمان منطقه فکر کنند و به جای اعتماد به نیروهای بیرون از منطقه و بیگانگان غربی در کنار مسلمانان باشند.
10