پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت پدر شهیدان حمزه‌پور

رئیس جمهور در پیامی درگذشت پدر بزرگوار شهیدان گران‌قدر محمدجواد، احمد و قاسم حمزه‌پور را به مردم شهیدپرور استان کرمان و به‌ویژه خانواده محترم این مرحوم تسلیت گفت.

ریش سفیدان امروز / فرماندهان شجاع و جوان و دلاور دیروز دفاع مقدس + عکس

صد آنلاین | ریش سفیدان امروز ؛ فرماندهان شجاع و جوان و دلاور دیروز جبهه ها بودند.هوایشان را داشته باشید.در تصویری که در فضای مجازی منتشر شده از نسل جدید خواسته شده تا قدر هر چه بیشتر این پهلوانان و نامداران ایران زمین را بدانند.

شناسایی 3 شهید مفقودالاثر دیگر با آزمایش DNA+عکس

با تلاش گروه‌های تفحص شهدا، پیکر مطهر شهیدان احمد ظفری، رجب حسین زاده، حسین خانی کشف و هویت همه این عزیزان از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.

پیکر مطهر شهید «حسین خانی» پس از ۴۰ سال به کشور بازگشت

جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان با حضور در منزل خانواده شهید حسین خانی در گرمسار، خبر بازگشت پیکر مطهر این شهید بسیجی را پس از ۴۰ سال اعلام کرد.

استدلال شهید همت برای نخواندن خطبه عقدش توسط امام (ره)

شهید «همت» روز ۱۲ فروردین ۱۳۳۴ در شهرضا به دنیا آمد و روز ۱۷ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر به شهادت رسید.

سرلشکر سلامی درگذشت «حاج محمد ضیایی» پدر شهیدان سه شهید را تسلیت گفت

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درگذشت «حاج محمد ضیایی» پدر شهیدان «خدابخش، اصغر، مجید و محمدرضا ضیائی» را تسلیت گفت.

پیدا شدن پیکر مطهر دو شهید مدافع حرم در سوریه بعد از دو سال با دست های بسته+ ویدئو

شهادت تعدادی از نظامیان ارتش و بسیج + اسامی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ هجری شمسی برابر با ۱۸ شوال ۱۴۴۴ هجری قمری و ۹ می ۲۰۲۳ میلادی

فیلم| لحظه اعلام خبر شهادت مسعود پرکاس به خانواده شهید

صد آنلاین | سردار بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی استان هرمزگان به همراه جانشین، رئیس عقیدتی سیاسی، حفاظت اطلاعات تعدادی از معاونان این فرماندهی با حضور در منزل مرزبان شهید سرهنگ مسعود پرکاس رئیس اداره مبارزه باموادمخدر فرماندهی مرزبانی استان هرمزگان خبر شهادت این مدافع وطن را به خانواده وی اطلاع دادند.

پایان راه مخلصین شهادت است/ اسامی شهدای ارتش و سپاه اعلام شد + تفکیک استانی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ هجری شمسی برابر با ۱۷ شوال ۱۴۴۴ هجری قمری و ۸ می ۲۰۲۳ میلادی
6